Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Στα «κρύα του λουτρού» άφησε ο Τσίπρας τον Παπανδρέου!


Πληροφορίες  κάνουν λόγο για αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από τη συνάντηση με τον Παπανδρέου, όταν ο τελευταίος ξεκίνησε τα γενικόλογα και τις αναφορές στον τρόπο που θα διαπραγματευθεί στην Ευρώπη.
Ο Αλέξης Τσίπρας, ξεκίνησε επιθετικά ρωτώντας τον πρωθυπουργό αν θα πάει σε εκλογές, ζητώντας του να αποσύρει το πολυνομοσχέδιο άμεσα, να αποσυρθεί από πρωθυπουργός, αλλά και να προκηρύξει άμεσα πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.
Ο Γ. Παπανδρέου είπε: «Δεν πάω σε εκλογές αν δε βρεθεί λύση». Ο Τσίπρας απάντησε λέγοντας ότι είναι απαράδεκτο ο πρωθυπουργός της χώρας να βλέπει πρώτα τους καναλάρχες και μετά να συναντάται με τους πολιτικούς αρχηγούς!
Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι μόλις ο Γ. Παπανδρέου άρχισε να μιλάει για τον τρόπο διαπραγμάτευσης στην Ευρώπη (λες και πλέον υπάρχει περιθώριο διαπραγμάτευσης με τη Γερμανία και τη Γαλλία να αποφασίζουν για το μέλλον της χώρας ζητώντας ακόμα και μόνιμη τρόικα στην Ελλάδα), ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι εφόσον δεν πάει σε εκλογές, δεν
...
 υπάρχει λόγος να συζητήσουν τίποτα παραπάνω, από τη στιγμή που ο κόσμος βρίσκεται στους δρόμους, γι΄ αυτό και η συνάντηση διήρκησε ελάχιστα λεπτά!
Η δήλωση του Αλ. Τσίπρα μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό
«Εξήγησα στον Πρωθυπουργό, ότι τούτη την ώρα δεν έχει νόημα να συζητήσουμε επί της ουσίας. Την ώρα που μιλάει ο λαός, την ώρα που ο λαός στους δρόμους όλης της Ελλάδας δίνει μια νέα λαϊκή εντολή ο Πρωθυπουργός έχει ένα και μοναδικό καθήκον. Να τον σεβαστεί, να αποσύρει το νομοσχέδιο, να παραιτηθεί και να προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία.
Εξήγησα επίσης στον Πρωθυπουργό, ότι είναι προσβλητικό για τους θεσμούς της δημοκρατίας να συναντιέται πρώτα με τους εκπροσώπους της διαπλοκής, με την συντεχνία των καναλαρχών και των εκδοτών και μετά να ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς.
Εξήγησα στον Πρωθυπουργό ότι είναι προσβλητικό και επικίνδυνο να στοχοποιεί όλες τις κοινωνικές κατηγορίες ως συντεχνίες και είναι διχαστικό και επικίνδυνο να περιφρονεί τα 11.000.000 Ελλήνων που απαιτούν αλλαγή πολιτικής.
Ο Πρωθυπουργός δεν έδειξε διατεθειμένος να κατανοήσει ότι αυτή την ώρα είναι όπλο θετικό για τη θέση της χώρας στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι η ισχύς του λαού μας και η δημοκρατία.
Ως εκ τούτου δεν είχε νόημα να συνεχισθεί η συζήτηση και η ενημέρωση. Ενδεχομένως να έχουμε το επόμενο διάστημα αυτή την ευκαιρία.
Αυτό που θέλω εγώ να τονίσω είναι ότι ετούτη την ώρα συγκρούονται δυο Ελλάδες.
Η Ελλάδα της υποταγής, η Ελλάδα της μιζέριας, των καρτέλ, της διαπλοκής και του παρασκηνίου και η Ελλάδα της περηφάνιας, της αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης και της προκοπής.
Αυτή η δεύτερη Ελλάδα βρίσκεται στους δρόμους και διεκδικεί. Είμαστε βέβαιοι ότι θα κερδίσει.»

(σσΑ: Τσιπράκο, σε αυτά τα θέματα τελευταία παρουσιάζεσαι ως λεβεντιά. Αν δεν κατέστρεφες και την  χώρα με τις ορδές των λαθροκαθικιών που ορίζεις μέσω των ΜΚΟ σας, θα σε υποστήριζε περισσότερος κόσμος. Μισός πατριωτισμός, ανακατεμένος με λίγο διεθνισμό και μπόλικους λαθρο δεν είναι πατριωτισμός. Να ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο, συμφωνούμε! Τα εκατομμύρια των αποβρασμάτων όμως, που αλωνίζουνε εδώ μέσα τι θα τα κάνουμε? Αυτό είναι ''Δημοκρατία''? Τέλος πάντων, τώρα όλοι είναι χρήσιμοι στο να φύγει η χούντα του αδίστακτου ΓΑΠ και μετά βλέπουμε)

2 σχόλια:

  1. Ναι παιδιά πρωταρχικός ΣΤΟΧΟΣ είναι να πέσει η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΓΑΠ.Να πάρει μαζί του και τον χοντρό ύπαρχο που μας φόρτωσε προσφάτως(υπουργό οικονομικών),τα χαράτσια που έχουν γονατίσει έναν ολόκληρο ΛΑΟ και να παν στα τσακίδια οι ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ.Τον στόχο παιδιά τον στόχο.Μην χάσουμε τον στόχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ! Ο στόχος είναι να φύγει η χούντα και να μην πατήσουν πόδι οι Γερμαναράδες κατακτητές για δεύτερη φορά στην ιστορία της πατρίδας! Όλοι μαζί παιδιά μη χάσουμε τον στόχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή