Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Πόλεμος Παπαρήγα-Παπουτσή για τους «κουκουλοφόρους»Καταγγελία σε βάρος της Αστυνομίας για συμμετοχή αστυνομικών με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους στα χθεσινά επεισόδια

Καταγγελία σε βάρος της Αστυνομίας για συμμετοχή αστυνομικών με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους στα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και την επίθεση που δέχθηκαν μέλη του ΠΑΜΕ, έκανε απόψε η Γ.Γ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Να προσκομίσει στοιχεία ζήτησε ο Χρ. Παπουτσής από την Αλέκα Παπαρήγα.

"Χθες βράδυ στις 2 έξω από τη ΓΑΔΑ υπήρχε ομάδα στυνομικών και κουκουλοφόροι, τώρα θα μου πείτε είναι κουκουλοφόροι που είναι σε σύνδεση με την αστυνομία, ή είναι αστυνομικοί που ντύθηκαν κουκουλοφόροι, και οι οποίοι πανηγύριζαν και έλεγαν τους φάγαμε" δήλωσε η κ.Παπαρήγα και πρόσθεσε ότι "την ίδια μέρα στη Σανταρόζα, υπήρχε ομάδα αστυνομικών που έβγαλε τα ρούχα της και έβαλε κουκουλοφόρων".
Οι δηλώσεις της Γ.Γ του ΚΚΕ, προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρ.Παπουτσή ο οποίος ζήτησε από την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ράικου, την διεξαγωγή κατεπείγουσας έρευνας.
Λίγο μετά την καταγγελία της κ. Παπαρήγα ο Χρήστος Παπουτσής δήλωσε ότι τα όσα είπε αποτελούν «εξαιρετικά σοβαρές κατηγορίες» και κάλεσε τη Γ.Γ του ΚΚΕ να προσκομίσει στη Βουλή και την κυβέρνηση όσα στοιχεία διαθέτει.
"Εάν ισχύουν, πιστοποιούν την ύπαρξη και τη
...
 λειτουργία παρακράτους, που καθοδηγείται από σκοτεινό κέντρο εκτός του νόμιμου και του συνταγματικού πλαισίου της χώρας. Εάν ισχύουν, πρόκειται για προσπάθεια υπονόμευσης της δημοκρατικής ομαλότητας", είπε ο κ. Παπουτσής σε ανακοίνωσή του.  
Τέτοιες πρακτικές όπως αυτές που καταγγέλονται "είναι αδιανόητες και ξένες προς την αποστολή, το ρόλο και τις λειτουργίες της Ελληνικής Αστυνομίας", αναφέρει  προηγούμενη ανακοίνωση του υπουργείου.enet.gr

1 σχόλιο:

  1. Προς τον κύριο Παπουτσή
    Για να μην νομίζει ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ και ο κάθε ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ, ότι ο κόσμος τρώει ακόμη κουτόχορτο και ότι δεν ξέρει τι του γίνεται, θα τον παραπέμψω σε ένα ling παρακάτω για να δει, και να καταλάβει ότι οι εποχές που ο κόσμος δεν ήξερε και έμενε στο σκοτάδι περάσανε. Απλά εσείς έχετε μείνει σε αυτές κύριε Παπουτσή. Και κάνετε τώρα τάχα μου-τάχα μου πως πέφτετε από τα σύννεφα και ότι ζείτε σε άλλον πλανήτη. Και ότι εσείς ο πολιτικός προϊστάμενος της Αστυνομίας δεν ξέρετε πως χρησιμοποιείται χρόνια τώρα η Ελληνική Αστυνομία (πάντως όχι για να είναι στην υπηρεσία του Έλληνα πολίτη, κάθε άλλο μάλιστα), από την εκάστοτε κυβέρνηση και μάλιστα την εκάστοτε καθεστωτική κυβέρνηση, όπως είναι και η δικιά σας .
    Πάρτε λοιπόν το Ling, για να το απολαύσετε εσείς αλλά και όλη η ΕΛΛΑΔΑ.
    Καλή διασκέδαση κύριε Παπουτσή.
    Το Ling: http://www.youtube.com/watch?v=-YirGCKbHRc

    ΑπάντησηΔιαγραφή