Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Ένα απλό ερώτημα προς τους Βουλευτές του Πασοκ.

Όταν θα πέσει η χούντα την οποία στηρίζετε, (γιατί είναι θέμα ελάχιστου χρόνου και το γνωρίζετε), εσείς πού θα κρυφτείτε; Οι πρωτοκλασάτοι του κόμματός σας, έχουν κάνει τα ''κουμάντα'' τους και έχουν φροντίσει την αποθήκη των αγαθών τους εντός και εκτός Ελλάδας. Εσείς όμως, πού θα σταθείτε;

Δεν αντιλαμβάνεστε ότι η λαϊκή οργή θα ξεσπάσει πάνω σας;
Μήπως νομίζετε, ότι αυτοί που σας πλησιάζουν τώρα με βαρύγδουπες πατριωτικές κορώνες, θα σας κρατάνε θέση στο ελικόπτερο της διαφυγής; Γραμμένους σας έχουν. Όσους ήταν να σώσουν, το έχουν κάνει ήδη (οι κολλητοί τακτοποιήθηκαν εκτός Ελλάδος)

Σώστε μας για να σωθείτε, αλλιώς θα πέσουμε όλοι μαζί και το δικό σας πέσιμο θα είναι από τα ψηλά και από εκεί, όπως γνωρίζετε, δε γλυτώνει κανείς.
agiovasilema

2 σχόλια:

  1. Αυτούς τους περιμένει Πολύ ΠΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΟ Καβάλα σε ΠΑΣΑΛΟ ΜΕ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΩΝ ΤΟΥΣ.Εαν και σήμερα δεν κάνουν το πατριωτικό τους καθήκον και δεν ρίξουν την κυβέρνηση ΤΟΥ ΓΑΠΑΚΑ-ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ καιδεν λυπηθούν έστω και την τελευταία στιγμή έναν ολόκληρο ΛΑΟ να δείξουν και αυτοί, ότι είναι κομμάτι του,τότε ούτε ο ΛΑΟΣ θα τους λυπηθεί.Μπορεί να απειλούνται μπορεί να εκβιάζονται,αλλά αυτό δεν τους δίνει άλλοθι,μπροστά στην καταστροφή ενός ολόκληρου ΛΑΟΥ.Απλώς δείχνουν πόσο αγαπούν το τομάρι τους και πόσο παρτάκηδες είναι.Δεν μπορεί να θέλουν να σωθούν αυτοί και όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ να πεθάνουν.Σήμερα είναι η τελευταία τους ευκαιρία.Ας το σκεφτούν πολύ καλά αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή