Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Τα 154 ανδρείκελα που σε λίγο θα βάλουν την οριστική υπογραφή παράδοσης της χώρας, θα το κάνουν με αιματοβαμμένα χέρια.

Επιβεβαιώθηκε η πληροφορία για τον θάνατο του διαδηλωτή. Πρόκειται για έναν 53χρονο οικοδόμο από τον Βύρωνα, συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ, ο οποίος έτρεχε να σωθεί απο τα χημικά των ΜΑΤ και τις πέτρες των κουκουλοφόρων. Δεν γλύτωσε όμως καθώς στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε,  τον πρόδωσε η καρδιά του.

Η γυναίκα του άτυχου συναθρώπου μας και οι συγγενείς του, καταγγέλλουν την Αστυνομία και το κράτος!

Τα καθάρματα της Μέρκελ, του Σόρος και του ΓΑΠ, μπορούν να πανηγυρίσουν τον πρώτο αθώο Έλληνα νεκρό από τα χέρια τους.

3 σχόλια:

  1. Για τους 154 ΝΕΝΕΚΟΥΣ-ΧΙΤΕΣ-ΠΑΟΤΖΙΔΕΣ-ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Άρθρο του
    του Ηλία Μαρκόπουλου:

    Τέλος στα ψέματα! Το Γουδή ανοίγει τις πόρτες του!
    του Ηλία Μαρκόπουλου
    Η ώρα της αλήθειας έφτασε!!
    Η κυβέρνηση των προδοτών στο Γουδή!
    Ζούμε τις τελευταίες ημέρες του προδοτικού παλαιοκομματισμού.

    Ζούμε τις πιο σκοτεινές ημέρες της ιστορίας μας!

    Η τεχνητή κρίση έχει μεταφερθεί κυριολεκτικά στις πλάτες των εργαζομένων.

    Τα αλλεπάλληλα μέτρα λιτότητας και η συνεχώς ραγδαία αύξηση της ανεργίας οδηγούν τους πολίτες σε απόγνωση.

    Οι μέχρι τώρα αντιδράσεις είναι σποραδικές, καθοδηγούμενες από τους κρατικοδίαιτους και ευτραφείς συνδικαληστές με αποτέλεσμα η προδοτική κυβέρνηση των Παπανδρέου – Βενιζέλου συνεπικουρούμενη από τα λαμόγια, τις μπροστάντζες και τους υπαλλήλους των τοκογλύφων και των τραπεζιτών να περνάει μέτρα εξοντωτικά για τους εργαζόμενους και όλους τους πολίτες, καθώς και να ξεπουλάει τη χώρα δίχως ουσιαστική αντίσταση.

    Με το πρόσχημα του χρέους και των ελλειμμάτων σαρώνει ότι έχει απομείνει από το κοινωνικό κράτος και τα εργατικά δικαιώματα. Η ευθύνη όλης της αντιπολίτευσης είναι ότι δεν αμφισβήτησε την νομιμότητα και την συνταγματικότητα των αποφάσεων της κυβέρνησης και την στήριξε ακόμη και με την παρουσία της στη Βουλή, ενώ μπορούσε από την αρχή με το δίλημμα της ψήφισης του μνημονίου να παραιτηθεί σύσσωμη και να δημιουργήσει πολιτική κρίση και άμεση προσφυγή στην ετυμηγορία του λαού.

    Αντί αυτού με πράξεις και παραλείψεις συναίνεσε στις παράνομες και αντισυνταγματικές πράξεις της κυβέρνησης των προδοτών και υπαλλήλων του διεθνούς τραπεζικού συστήματος, των τοκογλύφων και συνεργατών των οικονομικών δολοφόνων.

    Η κυβέρνηση των προδοτών και εντολοδόχων ξένων σκοτεινών δυνάμεων σφετερίστηκε την λαϊκή κυριαρχία, εξαπατώντας προεκλογικά το λαό υπέρ των αφεντικών της.

    Ακολούθησαν αλλεπάλληλες συνταγματικές παραβιάσεις που έφτασαν μέχρι την παράδοση της λαϊκής κυριαρχίας.

    Σε αυτό συνέβαλαν ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΛΑΟΣ – ΔΗΣΥ με νόμους, μνημόνια, μεσοπρόθεσμο, έκτακτες εισφορές, τέλη, εργασιακή εφεδρεία, μείωση αποδοχών συντάξεων, νόμο πλαίσιο ΑΕΙ, ομαδικές απολύσεις και δεν υπάρχει τέλος.

    Η παραδειγματική τιμωρία όσων συμμετείχαν στην προδοσία της πατρίδας και του λαού θα είναι άμεση. Οι σφετεριστές της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή θα παραδοθούν στο λαό, για να τους δικάσει και να τους καταδικάσει στην εσχάτη των ποινών και να γράψει τα ονόματά τους στις μαύρες σελίδες της ιστορίας του τόπου με μελανά χρώματα.
    Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ανταποκρινόμενη στις ιστορικές της ευθύνες θα δράσει άμεσα, ενωτικά, γνήσια πατριωτικά, ανατρεπτικά, καταλυτικά και επαναστατικά υπέρ μιας πατρίδας ελεύθερης και ενός λαού απελευθερωμένου από τα δεσμά της δουλείας.
    Η ώρα της επανάστασης έφτασε, πατριώτες Έλληνες.

    Εμπρός, όλοι μαζί.
    Για την Ελλάδα μας.
    Για την πατρίδα μας.
    Για το λαό μας και τα παιδιά μας.

    Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ θα οδηγήσει τους ενόχους στην αγχόνη και προειδοποιούμε όλους ότι δεν αναγνωρίζουμε καμιά πράξη της κυβέρνησης των προδοτών και του κοινοβουλίου της ντροπής.

    Καλούμε τα σώματα ασφαλείας και όλους τους ένστολους, να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, να τιμήσουν τον όρκο τους, υπακούοντας στο Σύνταγμα, συμπαριστάμενοι στην προσπάθεια του λαού, να αποτινάξει την κατοχική κυβέρνηση και να ελευθερώσει την πατρίδα.

    Είναι ώρα ευθύνης για όλους.
    Ο καθένας πρέπει να αναλάβει το μερίδιο που του αναλογεί.
    Ο νόμος δεν αναγνωρίζει μόνο ενόχους αλλά και συνενόχους.
    Ο λόγος να δοθεί τώρα στο λαό και αυτός θα αποφασίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ 3 ΗΡΩΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΧΙ της Λουκάς Κατσέλη στο Άρθρο 37. Με 153 μένει το ΠΑΣΟΚ. Αναζητούνται άλλοι 3 ήρωες για να πέσει η Κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα βρεθούν άλλοι 3 ήρωες γιατί είναι όλοι τους προδότες! Πού να βρεθούν οι ήρωες ανάμεσα στις πόρνες? Αυτοί είναι πόρνες και το παραδέχτηκε ένας από αυτούς στο ΒΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή