Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Μόνο με τρομοκρατία ακόμα και της δικαιοσύνης, διατηρούν τη χούντα τους.

Η επιχείρηση τρομοκράτησης της Δικαιοσύνης συνεχίζεται


Μπροστά στον φόβο τις τιμωρίας, τρομοκρατούν την Δικαιοσύνη είχαμε γράψει προ ημερών. Ιδού και η συνέχεια.
Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του αντιπροέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου Νίκου Αγγελάρα για παράβαση καθήκοντος και για συμπεριφορά που δεν συνάδει σε ανώτατο δικαστικό λειτουργό, θα ασκήσει αύριο ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.
Η δίωξη θα ασκηθεί, πρώτον για την καθυστέρηση δεκάδων αποφάσεων του Τμήματός του, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και αυτές που είχαν ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση εκτύπωσης των σχολικών βιβλίων, όπως και δύο ακόμη αποφάσεων που αφορούν το
...
διαγωνισμό για την ανάθεση είσπραξης του ΕΤΑΚ σε εταιρεία πληροφοριακών συστημάτων. Ειδικότερα, η τελευταία περίπτωση αφορά το πληροφοριακό σύστημα και την προμήθεια λοιπών υποδομών και υπηρεσιών για την εφαρμογή του ΕΤΑΚ.
Και δεύτερον για μια επιστολή που απέστειλε ο κ. Αγγελάρας στην υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου σχετικά με την υπόθεση των βιβλίων και για μια άλλη που απέστειλε στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Μπεγλίτη αναφορικά με υπόθεση την οποία χειρίστηκε και που αφορούσε το 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.
Η αγωγή θα διαβιβαστεί αύριο στον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Παναγιώτη Πικράμμενο. antinews.gr

Σχετικά θέματα: http://agiovasilema.blogspot.com/2011/09/blog-post_629.html
                           http://agiovasilema.blogspot.com/2011/09/blog-post_15.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου