Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011

Η ανθελληνική κυβέρνηση συνεχίζει το καταστροφικό έργο της. Τοποθέτησαν αρμόδιο για το άσυλο των μεταναστών τον...δικηγόρο της Υπατίας, ο οποίος έκανε συμπαράσταση στους λαθρομετανάστες/κλεφτρόνια.


Απίστευτο και όμως αληθινό αλλά η κυβέρνηση τοποθετεί επικεφαλής της επιτροπής, που θα κρίνει ποιοι λαθρομετανάστες δικαιούνται άσυλο και ποιοι όχι, τον κ. Βασίλη Παπαδόπουλο, τον δικηγόρο συμπαραστάτη των απεργών πείνας της Υπατίας.
Αυτό κατήγγειλαν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΛΑΟΣ κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών που αναδιοργανώνει το σύστημα αδειοδότησης αδειών παραμονής.
Σημείωσαν επίσης ότι, η διάταξη για μαζικές νομιμοποιήσεις μεταναστών για ανθρωπιστικούς και εξαιρετικούς λόγους γίνεται ελαστικότερη, καθώς μειώνεται η περίοδος παραμονής των αλλοδαπών από 12 σε 10 χρόνια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου