Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Ο Ψωμιάδης τους χορεύει στα γόνατά του με τα Αρχεία της ΚΥΠ επί Χούντας!

PSOMIADIS.jpg

Από τον Στάθη Τρομπούκη

Γίγαντας είναι ο Μάκαρος. Τους χορεύει όλους. Πολιτικούς και επιχειρηματίες.
Τους γνωρίζει από τα γεννοφάσκια τους. Από τότε που θηλάζανε το δάχτυλό τους.
Κι αυτό γιατί κρατάει μυστικά και ντοκουμέντα.
Πως απέκτησε όμως ο φοβερός , ο ασύλληπτος Μάκαρος σχεδόν όλα τα Αρχεία της ΚΥΠ επί Χούντας;
Σύμφωνα λοιπόν με τις φήμες που κυκλοφορούν ο Μάκαρος, ο δυναμίτης, ο μερακλής, έκανε δουλειές μ έναν συγγενή της Δέσποινας Παπαδοπούλου.
Απ΄αυτόν λοιπόν ο Μάκαρος εξασφάλισε καυτά ντοκουμέντα από τα Αρχεία της ΚΥΠ, επί Χούντας.
Φακελωμένους λοιπόν τους έχει όλους ο Μάκαρος. Με γραπτά και
...
φωτογραφίες.
Ντοκουμέντα κρατάει ο Μάκης για τις «παραξενιές» και τις «λοξοδρομήσεις» της εφηβείας τους αλλά και πάσης φύσεως μίζες και βρώμικες μπίζνες.
Δεμένους τους έχει όλους τους κορυφαίους πολιτικούς ο Μάκαρος.
Ποιος να τολμήσει να τον ακουμπήσει;
Γειασάν τον Μάκαρο λοιπόν…

KOΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΆΛΙ

1 σχόλιο:

  1. αν ρε μακη εχεις τα αρχεια του εατεσα,και δεν τα δημοσιοπεις και αφηνης τον ελληνισμο να χανετε και την ελλαδα να την γαμανε τα παπανρεικα σκουληκια τι να σου πω ρε μακη..βγεσ ρε και ξεφτιλισε τον παπουτση,χρυσοχοιδη,διαμαντοπουλου,βενιζελο,ρεπα αντε ρε μακη σε ξερω απο το γουδι,,σωσε την ελλαδα ρε μακη τωρα.αυριο δεν θα υπαρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή