Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2011

Ρεζιλίκια...Μέχρι και μάρτυρες υπεράσπισης στα κλεφτρόνια της Υπατίας πήγαν οι αλληλέγγυοι....Φυσικά το δικαστήριο τους καταδίκασε.. αλλά με 3ετή αναστολή.


Φώτο αρχείου από Υπατία..

Ένοχοι για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος,με αναστολή αλλά και με έφεση..για να μην χάσουν το καθεστώς ανοχής που τους χάρισε η κυβέρνηση...

Ποινές φυλάκισης έξι και δέκα μηνών, αντίστοιχα, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, σε δύο από τους τέσσερις μετανάστες της Υπατίας, οι οποίοι συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» την περασμένη Τρίτη, για αποδοχή προϊόντος εγκλήματος. Ένας ακόμα από τους συλληφθέντες κηρύχθηκε ένοχος ενώ, η δίκη του τέταρτου αναβλήθηκε για τις 28 Ιουλίου προκειμένου να κληθεί να καταθέσει ο αστυνομικός στον οποίο ανήκει ο ηλεκτρονικός υπολογιστής που βρέθηκε στην κατοχή του κατηγορούμενου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας ανάμεσα στα αντικείμενα, τα οποία η αστυνομία κατάσχεσε ως κλεμμένα, περιλαμβάνονται φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, ένας πλοηγός GPS, μια συσκευή παιχνιδιών Playstation, ρολόγια, ένα ζευγάρια γυαλιά ηλίου, ένα αυτόματο τρυπάνι, ανδρικά αρώματα και ένας φακός.

Στο πλευρό των κατηγορουμένων βρέθηκαν ως μάρτυρες υπεράσπισης, αλληλέγγυοι στους μετανάστες της Υπατίας, οι οποίοι υποστήριξαν ότι λόγω
...
του ειδικού καθεστώτος αναβολής της απομάκρυνσης τους από τη χώρα, στο οποίο βρίσκονται, δεν θα ρίσκαραν να έχουν στην κατοχή τους αντικείμενα για τα οποία γνώριζαν ότι είναι κλεμμένα.

Από την πλευρά τους οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν ότι είχαν κλέψει τα αντικείμενα που βρέθηκαν στην κατοχή τους υποστηρίζοντας ότι είτε τα είχαν αγοράσει είτε τους τα είχαν δώσει φίλοι τους για να τα μεταφέρουν στην πατρίδα τους.

Και οι δύο καταδικασθέντες άσκησαν έφεση οπότε μέχρι να κριθεί η υπόθεση τους σε δεύτερο βαθμό δεν θα υπάρξουν επιπτώσεις σε ό,τι αφορά την παραμονή τους στην Ελλάδα.

Σχόλιο..
Υπάρχει πουθενά άλλο τέτοιο κράτος?
Αν τους έπιαναν πχ στην Αμερική που είναι και το όνειρο του κάθε λαθρομετανάστη,θα τους έστελναν πακέτο πίσω στη χώρα τους..χωρίς καν δίκη...πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου