Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2010

Το παρακάτω ηλεκτρονικό μήνυμα, το λάβαμε από την Κύπρο...Εκτός από πολλά κοινά που μας συνδέουν, μοιραζόμαστε πια και την ίδια κραυγή αγωνίας για το μέλλον των πατρίδων μας που φαντάζει ζοφερό...

 

...... Παίζουν με τα συνασθήματα,
.....  την λογική και
....   την υπομονή μας.

Είμαι 20 ετών,εγώ στα 40,εγω στα 60 μου. Απο τότε που θυμάμαι ζώ με το άγχος και την αβεβαιότητα της ύπαρξής μου στην ίδια μου την πατρίδα. Διερωτούμαι αν κτίζουμε στην άμμο, αν όσα δημιουργούμε, αύριο με μια υπογραφή κάποιου τρίτου θα περάσουν στα χέρια άλλων. Με έμαθαν να εκλέγω στα πολιτιακά αξιώματα συμπατριώτες μου για να περιφρουρούν τα δίκαια και τα δικαιώματα μου. Να εκλέγω συμπατριώτες μου που βάζουν το κοινό καλό πάνω απο το προσωπικό τους συμφέρον.
Εν έτη 2010, 36 χρόνια μετά την τούρκικη εισβολή ,ήδη 6 χρόνια στην Ενωμένη Ευρώπη και νιώθω πολίτης 3ης διαλογής στην ίδια μου την πατρίδα.
1ης Διαλογής πολίτες, οι Τουρκοκύπριοι, 2ης Διαλογής πολίτες, οι Λαθρομετανάστες, 3ης Διαλογής πολίτες, οι Έλληνες της Κύπρου
Και ρωτώ.........
Γιατί οι Τουρκοκύπριοι να θέλουν λύση; Αλήθεια γιατί; Είναι οι μοναδικοί άνθρωποι στον πλανήτη Γή που έχουν ΜΟΝΟ Δικαιώματα και ΚΑΘΟΛΟΥ υποχρεώσεις.
Στην συναναστροφή τους μαζί μας μας ειρωνεύονται, αυθαδιάζουν και υποτιμούν. Γιατί κύριοι; Αυτοί οι άνθρωποι που τρώνε απο τις σάρκες μας και σμιλέυουν τις ψυχές μας πότε θα μπούν στο δίλημμα αν είναι Κύπριοι και Ευρωπαίοι πολίτες ή Τούρκοι.
Πότε θα έχουν υποχρεώσεις;
Και ξαναρωτώ.........
Γιατί παίζετε με την υπομονή μας στο θέμα των λαθρομεταναστών - και μην μου πείτε ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ- αυτοί είναι απειροελάχιστοι.

Αυτοί οι άνθρωποι αφού είναι φτωχοί και πονεμένοι πού βρίσκουν τα 4,000 δολάρια ο καθένας για να έρθει απο την χώρα του στην γή της επαγγελίας την νήσο Κύπρο. Δεν θα ήταν λογικό σαν Μουσουλμάνοι να πάνε π.χ. στην Τουρκία για να βρούν θαλπωρή και προστασία εκεί; Στην Κων/πολη υπάρχει γραφείο που αποτείνονται οι απανταχού Μουσουλμάνοι και τους καθοδηγά σε ποιά χώρα να πάνε. Μας προτιμούν.
Μας τους διοχετεύουν απο τα κατεχόμενα. Όλοι Μουσουλμάνοι. Απο την πρώτη εβδομάδα της άφιξής τους αγοράζουν αυτοκίνητο. Παρακολουθήστε τους τι αγοράζουν απο που αγοράζουν και τι μάρκες φορούν. Στην γειτονιά μου έχουν και σκυλάκια.
Απέναντι απο το σπίτι μου υπάρχει ένα διαμέρισμα που μια με δυο φορές την βδομάδα έχουν 'παραλαβή'. Γεμίζει το διαμέρισμα με 'φιλοξενούμενους' συμπατριώτες τους, ομοεθνείς ή ομόθρησκους τους και την επομένη εξαφανίζονται. Όλα οργανωμένα.
Πίσω τους είναι κάποιοι κύριοι με κολλάρα που προφανώς υποθηκεύουν το μέλλον της πατρίδας μας για το καλό της τζέπης τους.
Νομίζετε είναι τυχαίο που η Ελλάδα έφτασε στο χάλι που είναι σήμερα; Η συνταγή ήταν η ίδια........ εμείς την ακολουθούμε καταπόδας. Μιλήσατε καμιά φορά μαζί τους; Έχουν ένα τουπέ γνωρίζουν όλα τα ´´δικαιώματα´´ τους, ειρωνέυονται , προκαλούν με την συμπεριφορά τους. Σαν και ν' άμαστε υπόχρεοι να τους ανεχόμαστε. Παρατήρησα οτι όλοι οι πολιτικοί όλα τα κόμματα σωπαίνουν.  Δεν αντιδρά κανείς.
Άραγε γιατί;
Μας ρίχνουν μια καραμέλλα ...... η Ευρωπαική Ένωση....... και εμείς σωπαίνουμε.
Δείτε τις αντιδράσεις τον τελευταίο καιρό για τους λαθρομετανάστες απο τις ανεκτικές χώρες της Ευρώπης, και την Αυστραλία.Το ποτήρι ξεχείλισε. Κατάλαβαν το λάθος τους. Δεν τους ανέχονται άλλο. Η Μέρκελ της Γερμανίας πριν λίγες μέρες το είπε. Το πολυπολιτισμικό πείραμα -έτσι το ονόμασε- απέτυχε παταγωδώς. Ο καθένας στην πατρίδα του, στον τόπο του. Μίλησε ιδιαίτερα για τους Μουσουλμάνους.
Η Ευρώπη δεν λέει τίποτα απο αυτά που μας λένε ότι λέει. Αυτοί οι άνθρωποι σε 8 χρόνια θα δικαιούνται να ψηφίζουν.
Αυτοί που έπρεπε να θωρακίζουν τα δικαιά μας
- Μας οδηγούν σε αφανισμό δημιουργώντας μουσουλμανική μειονότητα στο ελέυθερο τμήμα της Κύπρου.
- Μας οδηγούν σε οικονομική εξαθλίωση.
- Σε ενα χρόνο το 10% του πληθυσμού της Λάρνακας θα είναι λαθρομετανάστες.
Οι Ορθόδοξοι Σέρβοι έτσι έχασαν μέσα σε 50 χρόνια το λύχνο του πολιτισμού τους το Κόσσοβο απο τους Αλβανόφωνους Μουσουλμάνους . Αθόρυβα και απλά. Κάποιοι έχουν έτοιμη την καλή τους την κουβέντα για όσ ουςανησυχούμε και το εκφράζουμε. Μας αποκαλούν ρατσιστές. Επρεπε το λιγότερο να ντρέπονταν.
Ποιούς τους Κύπριους!!!....που ζουν τοσα χρόνια αρμονικά με τους Αρμένιους και τους Λατίνους.
Εμείς έχουμε όλες τις καλές προθέσεις. Οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες τις έχουν; Πείτε μου σε ποιά χώρα του κόσμου οι μουσουλμάνοι προσαρμόστηκαν με τις κοινωνίες που τους φιλοξενούν. Σε καμιά!!!
Έρχονται στην πατρίδα μας και ζητούν να προσαρμοστούμε στις συνήθειες και τα πρέπει τους, αντι να προσαρμοστούν στα δικά μας.
Ζητούν τζαμιά στην Ευρώπη . Να κατεβούν οι Σταυροί απο τις τάξεις των σχολείων,να μην γίνεται προσευχή στα σχολεία μας.
Συγνώμη θα δέχονταν ένα χριστιανικό ναό στις χώρες τους; να μην υμνούν τον Αλλαχ στα σχολεία τους; Για απαντήστε μου!!
Για να ξεκαθαρίσουμε την θέση μας. Δεν τα έχουμε με τους Τουρκοκύπριους ούτε με τους Λαθρομετανάστες. Αυτοί κάνουν την δουλειά τους. Βρήκαν μια χώρα με πολίτες χωρίς αντιδράσεις που τους πληρώνει για να κάθονται και μας δουλεύουν απο πάνω. Οι ευθύνες βαραίνουν πρώτα-πρώτα εμάς τους πολίτες που εργαζόμαστε σκληρά,πληρώνουμε φόρους,έχουμε μόνο υποχρεώσεις και δεν έχουμε απ'ότι φαίνεται δικαιώματα... και που να τα διεκδικήσουμε. Βλέπουμε τί γίνεται γύρω μας τα συζητάμε στις παρέες μας αλλά δεν αντιδρούμε,δεν διαμαρτυρόμαστε.
Μετά οι ευθύνες βαραίνουν αυτούς που εκλέγουμε για να υπερασπίζονται τα δίκαια και τα δικαιώματα μας. Δηλαδή τον πρόεδρο της Δημοκρατίας με τους Υπουργούς ,τους βουλευτές,τους δημάρχους ,τους δημοτικούς συμβούλους κ.λ.π.
Οι Ευρωπαίοι,αργά μεν, αλλά άρχισαν να αντιδρούν. Δεν τους ανεχονται άλλο. Εμείς;;;
Ας αρχίσουμε να γινόμαστε ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ!! πολίτες. Ας πάρουμε την τύχη μας, την τύχη των παιδιών μας και της πατρίδας μας στα χέρια μας.
Ας αντιδράσουμε .....δυναμικά και πολιτισμένα

Ομάδα Αγανακτισμένων Λαρνακέων Πολιτών
Φορολογούμενοι δημότες
Φορολογούμενοι πολίτες
Φορολογούμενοι Ευρωπαίοι
ΑΛΛΑ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

1 σχόλιο: