Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010

Η οικονομική δολοφονία της Ελλάδας και της Ιρλανδίας ήταν σοφά σχεδιασμένη.

Τα πράγματα είναι απλά, στυγνά και κυνικά  και ας μην ψάχνουμε για συναισθηματικές και ιδεολογικές ερμηνείες.Οι φυσικοί πόροι αποτελούν τη κύρια και ανεξάντλητη πλουτοπαραγωγική πηγή στο πλανήτη.

Η Ελλάδα διαθέτει μεγάλα κοιτάσματα σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο.
Η Ιρλανδία διαθέτει μεγάλα κοιτάσματα σε  πετρέλαιο και φυσικό αέριο.

Η ελληνική κυβέρνηση για άγνωστο λόγο αρνήθηκε να εκμεταλλευτεί τον φυσικό πλούτο προς όφελος του λαού της.
Η ιρλανδική κυβέρνηση για άγνωστο λόγο, αρνήθηκε να εκμεταλλευτεί τον φυσικό πλούτο προς όφελος του λαού της.

Η ελληνική κυβέρνηση ζήτησε την βοήθεια του ΔΝΤ με δυσβάσταχτους για τον λαό όρους.
Η ιρλανδική κυβέρνηση κάνει ακριβώς το ίδιο.

Το έγκλημα ήταν προδιαγεγραμμένο και σχεδιασμένο από τα ξένα αρπακτικά και τα ντόπια κυβερνητικά λαμόγια των δυο χωρών. Υπάρχει έστω και ένας  Έλληνας ή Ιρλανδός πολίτης που δεν το αντιλαμβάνεται πλέον?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου