Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΕΝΩ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΥΜΝΕΙ ΤΗΝ ANTIMNHMONIAKH ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΨΕΙ ΜΑΥΡΑ.

Για «κακή μέρα για την Ελλάδα και το ευρώ» έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Γερμανών Χριστιανοδημοκρατών/Χριστιανοκοινωνιστών (CDU/CSU) για την εξωτερική πολιτική Φίλιπ Μίσφελντερ, αναφερόμενος στην εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι χώρες που εξαρτώνται από προγράμματα βοήθειας πρέπει να προχωρούν σε μεταρρυθμίσεις... Με αυτή την κυβέρνηση, όμως, δεν είμαι αισιόδοξος ότι κάτι θα πάει προς τη σωστή κατεύθυνση» δήλωσε ο κ. Μίλσφελντερ, όπως μετέδωσε η ελληνική υπηρεσία της Deutsche Welle.
Την ίδια ώρα, ο αντιπρόεδρος των Σοσιαλδημοκρατων (SPD) Ραλφ Στέγκνερ ανέφερε στο πρώτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης ARD ότι «είναι λάθος να σχολιάζει κανείς το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα από γερμανική ή ευρωπαϊκή σκοπιά. Η ΕΕ, η Ευρώπη, θα πρέπει να συνεργαστεί με κάθε ελληνική κυβέρνηση, ωστόσο, οι συμφωνίες ισχύουν επίσης για κάθε κυβέρνηση».

Στο ίδιο δημοσίευμα σημειώνεται ότι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίστηκε με ενθουσιασμό από το αδελφό κόμμα του στην Γερμανία, την Αριστερά (Die Linke), ο πρόεδρος της οποίας Μπερντ Ρίξινγκερ, δήλωσε: «Οι Έλληνες καταψήφισαν δύο παλιά διεφθαρμένα κόμματα, τα οποία τούς έφεραν σε αυτήν τη δύσκολη θέση και εξέλεξαν μία νέα δύναμη και την ελπίδα για μία κοινωνικά δίκαιη πολιτική».

Από την πλευρά των Πρασίνων, ο πρόεδρος του κόμματος Τζεμ Έζντεμιρ, έγραψε στο Twitter ότι ο Αλέξης Τσίπρας υποσχέθηκε πολλά και «τώρα θα πρέπει, καταρχήν, να εκπληρώσει τις προσδοκίες των ψηφοφόρων του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου