Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Μήπως αυτά τα αίσχη που κάνει ο Σαμαράς, να μην παραδίδει και να εξαφανίζεται, κρύβουν κάποιο μεθοδευμένο σχέδιο;;;

ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ!

 

Κάνουν λάθος όσοι νομίζουν πως οι αθλιότητες Σαμαρά ειναι τα καπρίτσια ενός κακομαθημενου. Μέγα λάθος!
Αυτές οι πράξεις που ντροπιάζουν την αστική παράταξη, είναι μέρος ενος μεθοδευμενου σχεδίου άμυνας. Προσωπικής άμυνας του στενού περιβάλλοντος, που δεν εχει καμμιά σχέση με την παράταξη.
Άμυνα σε τι; Μα στις διώξεις που έρχονται τωρα που θα ανοίξουν τα σεντούκια και η μπόχα θα πνίξει όλη την χωρα.
Ο Σαμαρας θα μιλήσει για «ρεβανσισμό» προσπαθώντας να συμπαρασύρει ολόκληρη την παράταξη σε άμυνα του. Προτιμά να ρίξει την χωρα σε εμφύλιο, παρά να οδηγηθούν οι δικοί του στην δικαιοσυνη.
Εδω θα πρεπει να προσέξει η νέα κυβερνηση και να μην δώσει τις αφορμές στους θεομπαίχτες αλλά να τιμωρήσει θεσμικά, σκληρά και αποφασιστικά όσους ενεπλακησαν σε σκάνδαλα. Μην κάνουν βημα πισω, μην την πατήσουν οπως ο Κωστας Καραμανλης το 2004. Θα έχουν την τύχη του.
Όσο για την παράταξη; Πρεπει τωρα να εξοβελίσει την ρετσινιά Σαμαρά απο πανω της.

πηγή:

olympia.gr

 

2 σχόλια:

  1. Πουτ δε κοττες νταουν πουλημενο κλεφτρονι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο στη δραχμή θα ορθοποδήσουμε. Επίσης η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει μεταλλική χρυσή δραχμή για να μπορέσει να αντισταθμίσει διεθνή νομισματική ισοτιμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή