Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2014

Σκότωσαν τον συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα μέσα στο σπίτι του, στην Κυψέλη!!


Ο γνωστός συγγραφέας βρέθηκε νεκρός με εκδορές, μώλωπες και τραύματα στο πρόσωπο και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για στραγγαλισμό, όμως αυτό θα αποδειχτεί στη νεκροτομή.

Η Αστυνομία ποντάρει πολλά για την εύρεση του δολοφόνου στις κλήσεις από το κινητό του Μ. Κουμανταρέα που βρέθηκε και εξετάζεται.

Ο Μένης Κουμανταρέας βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του, που βρίσκεται στην οδό Ζακύνθου 3 στην Κυψέλη.

Το θύμα έχει μώλωπες και εκδορές από χτυπήματα στο πρόσωπο και το κεφάλι, που έγιναν μάλλον με γυμνά χέρια, αφού δεν υπάρχουν ίχνη από χρήση κάποιου αντικειμένου.

Ο γνωστός πεζογράφος έπινε καφέ σε ένα μαγαζί κοντά στο σπίτι του, μαζί με ένα φίλο του και κάποια στιγμή είπε πως θα ανέβει στο διαμέρισμά του για να πάρει τα φάρμακά του.

Τυχαίο ή όχι, αυτό τους παραξένεψε όλους, αφού όπως λένε δεν είχε ξανασυμβεί ποτέ να μην τα έχει μαζί του. Ανέβηκε στο διαμέρισμα, ωστόσο δεν κατέβηκε ποτέ.

Ο φίλος που ήταν μαζί του ανησύχησε και θέλησε να βεβαιωθεί αν όλα είναι καλά, ωστόσο μετά από λίγη ώρα επέστρεψε στο μαγαζί ανασταωμένος, αφού ο Μένης Κουμανταρέας δεν απαντούσε μέσα από το σπίτι.

Τότε ανέβηκαν και κάποια άλλα άτομα στον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας που βρίσκεται κοντά στην Φωκίωνος Νέγρη και φώναξαν κλειδαρά, ώστε να καταφέρουν να ανοίξουν την πόρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου