Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014

Πασχάλης Αρβανιτίδης: Τελικά το παιδί είναι δικό του, σύμφωνα και με το νόμο...

(agiovasilema: Αυτή η πικάντικη ιστορία μας θυμίζει πόσο εύκολα μπορεί ένας άνθρωπος να ξεφτιλιστεί και να απαξιωθεί....Ένας τραγουδιστής γνωστός και αγαπητός στους παλαιότερους, πρότυπο οικογενειάρχη και συζύγου, βρίσκεται στη δύνη ενός λαϊκού σκανδάλου με πρωταγωνιστές τον ίδιο, την φερόμενη ως ερωμένη και μητέρα του παιδιού του και την ...φερόμενη ως απατηθείσα σύζυγο. Και αντί να τα λύσουν μεταξύ τους και να συμφωνήσουν ιδιωτικά για την πορεία τους και τις οικονομικές απαιτήσεις της μιας και της άλλης πλευράς, το μετέτρεψαν σε  μεξικάνικο σήριαλ με τίτλο ''Το στιγμιαίο λάθος''...)


Tο τελευταίο επεισόδιο στο επί σειρά ετών δικαστικό σίριαλ με πρωταγωνιστές τον Πασχάλη Αρβανιτίδη και την Ουρανία Τουτουντζή παίχτηκε χθες και είχε χαμένο τον γνωστό τραγουδιστή.
Το Τριμελές Εφετείο απέρριψε την αίτηση αναψηλάφησης της υπόθεσης που κατέθεσε ο Πασχάλης.H τελική ετυμηγορία του δικαστηρίου δεν δικαιώνει τον γνωστό τραγουδιστή,ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας Espresso προέβαλε ως λόγο ότι την πραγματογνωμοσύνη δεν την έκανε ο ο γενετιστής Κωνσταντίνος Πάγκαλος, αλλά άλλο άτομο από το εργαστήριο του.

Το δικαστήριο που συνεδρίασε δημόσια στις 10 Απριλίου του 2014 και δημοσίευσε την απόφασή του στις 18 Σεπτεμβρίου, απέρριψε τον βασικό ισχυρισμό του τραγουδιστή και χαρακτήρισε εκπρόθεσμη την αίτησή του... "δείχνοντας" τον Πασχάλη ως πατέρα του παιδιού.
Μάλιστα η τελική ετυμηγορία όχι μόνο δεν τον δικαίωσε, αλλά μαζί με την απόρριψη της αίτησης του, ο Πασχάλης θα πρέπει να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα, που ορίστηκαν στα 600 ευρώ.

Στο protothema.gr μίλησε η σύζυγος του Πασχάλη, Αλίκη Αρβανιτίδη η οποία είπε χαρακτηριστικά ότι : "Η απόφαση αυτή αδικεί τον Πασχάλη".

http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/431860/to-dikastirio-apofasise-to-paidi-einai-tou-pashali/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου