Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Υπερψηφίστηκε ο προυπολογισμός με 155 'ΝΑΙ' και ο Σαμαράς αποχώρησε κάνοντας χιουμοράκι...

 

 

Με ..αστειάκια έκλεισε η βραδιά για τον Σαμαρά, ο οποίος αποχώρησε από τη βουλή μετά την αποψινή ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό του 2015 εμφανώς ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα.
«Μετά από πολλές δεκαετίες, η χώρα μας απέκτησε φέτος τον πρώτο ισοσκελισμένο προϋπολογισμό. Είναι μία ιστορική στιγμή. Οι παλαιότεροι θα ξαφνιαστούν που συνέβη κάτι τέτοιο κι εύχομαι οι νεότεροι να το συνεχίσουν γιατί είναι ο μόνος δρόμος για πραγματική ανάπτυξη, χωρίς αναταράξεις».
Όταν ομως ξεκίνησαν οι ερωτήσεις για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κτλ, ο πρωθυπουργός αρκέστηκε να απαντήσει: «για όλα τα άλλα, την ..αγάπη μου»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου