Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Διπλο φονικό στη Μάνη- Ξυλοδαρμός πριν από τους πυροβολισμούς των άτυχων νεαρών οι οποίοι φέρουν τατουάζ πατριωτικού- εθνικιστικού περιεχομένου.

Τους πιο άσχημους φόβους επιβεβαίωσε η έρευνα που έγινε στο σημείο όπου εντοπίστηκαν τα δύο πτώματα.
Οι άνδρες της ΕΜΑΚ που κατέβηκαν στη δύσβατο μέρος όπου είχαν εντοπιστεί τα δύο κορμιά βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.
Τα σώματα του 25χρονου και του 26χρονου που αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν και έφυγαν από την Καρδαμύλη με προορισμό την Καλαμάτα έφεραν πολλαπλά τραύματα από πυροβόλο όπλο στο σώμα και το κεφάλι.
Στο σημείο βρέθηκε ιατροδικαστής που επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για πυροβολισμούς, ενώ αναγνωρίστηκε και η ταυτότητα των δύο νεαρών.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες δέχθηκαν βροχή πυροβολισμών. Έχουν πολλαπλά τραύματα σε όλο το σώμα, αλλά και στο κεφάλι όπου όπως φαίνεται οι δολοφόνοι τους τους έριξαν και τη χαριστική βολή.
Οι δράστες πιθανότατα πριν πυροβολήσουν με καραμπίνα προέβησαν και σε ξυλοδαρμό των θυμάτων, ενώ τα στοιχεία δείχνουν ότι το έγκλημα έγινε σε άλλο σημείο και στη συνέχεια οι δράστες μετέφεραν τα σώματα των δύο ανδρών σε ένα σημείο του δρόμου κοντά σε γέφυρα όπου πέταξαν τα άψυχα κορμιά στο βάραθρο.
.


 

1 σχόλιο:

  1. τα αναβολικα και οταν εισαι τοσο μαγκας και τρως τετοιες εποχες τα λεφτα του κοσμακι δυστυχως εκει οδηγουν,


    τα αναβολικα παντως κανουν το νεφρο και τα αρχιδια σου ζελε :) μονο αδερφες θα καταντησετε αν τα περνετε αυτα....ριξτε μια ματια στις ειδικες δυναμεις μας εσ και ελλασ τωρα πια να καταλαβετε τι εννοω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή