Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 18 Μαΐου 2014

ΕΧΙΤ POLLS ΣΕ AΘΗΝΑ, ΠΕΙΡΑΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ- ΠΑΤΏΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!!

 

EXITPOLL613_407530103


Πριν από λίγο ανακοινώθηκε από τα κανάλια το exit poll για το Δήμο της Αθήνας, για τον Δήμο του Πειραιά και την Περιφέρεια Ατικής.
Προηγούμενη ενημέρωση:
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, καθώς στις 19.00 κλείνουν οι κάλπες στους 325 Δήμους και στις 13 Περιφέρειες.
Το αποτέλεσμα θα είναι κοινό για όλα τα κανάλια που έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα αφορά στην εκλογική μάχη της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων.
Ακριβής εκτίμηση για το τελικό αποτέλεσμα, μέσω του exit poll αναμένεται να υπάρξει κατά τις 20.30 το βράδυ.
Όπως έχει γίνει γνωστό για τον σημερινό πρώτο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, τα τηλεοπτικά κανάλια έχουν συγχρηματοδοτήσει ένα exit poll για το Δήμο της Αθήνας.
Η εικόνα για την ετυμηγορία της κάλπης και τα ζευγάρια των υποψηφίων που θα αναμετρηθούν στον δεύτερο γύρο, την επόμενη Κυριακή, θα γίνει γνωστή γύρω στις 10 το βράδυ.
Ωστόσο, μια πρόγευση για τα αποτελέσματα στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας, που είναι η Αττική, αναμένεται να δοθεί από τις δημοσκοπήσεις εξόδου, τα λεγόμενα exit polls, που θα δημοσιοποιηθούν με το κλείσιμο της κάλπης και δείξουν τις τάσεις του εκλογικού σώματος που
... πήγε στις σημερινές κάλπες.
Οι πρώτες πληροφορίες από τα exit polls που έγιναν σε εκλογικά τμήματα που άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα ψηφοφόροι στους Δήμους Αθηναίων και Πειραιώς, καθώς και στην περιφέρεια Αττικής, προοιωνίζονται εκπλήξεις και ανατροπές.

karta1
karta2
karta3
karta4
peiraias1peiraias2


thessaloniki1
thessaloniki2
thessaloniki3
makedonia1
makedonia2
THESSALIA
PATRA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου