Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014

Τσίπρας: Οι ευρωεκλογές θα είναι το δημοψήφισμα για το μνημόνιο που δεν έγινε ποτέ

 

20140519-004848.jpgΧαρακτήρα δημοψηφίσματος δίνει στις ευρωεκλογές ο Αλέξης Τσίπρας, που όπως είπε θα είναι το δημοψήφισμα που ποτέ δεν έγινε στον τοπο για το μνημόνιο, όπως και για το αν θα αποκτήσει ξανά αξιοπρέπεια και φωνή στην Ευρώπη.
Στην δήλωσή του για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, απάντησε και στην αναφορά Σαμαρά που έθεσε το δίλημμα «σταθερότητα ή πισωγύρισμα». Ο Τσίπρας είπε πως «ο Πρωθυπουργός αποδέχθηκε ότι το αυτοδιοικητικό αποτέλεσμα προμηνύει πως η κάλπη των ευρωεκλογών διακυβεύει τη συνέχεια της κυβέρνησης των μνημονίων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου