Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΟΥΚΡΑΝΙΑ - 4 ΡΩΣΟΦΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΚΡΑΜΑΤΟΡΣΚ -ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΒΑΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ!(ΒΙΝΤΕΟ-ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ)


stratos-oukrania


Ο Ουκρανικός στρατός εισέβαλε στο αεροδρόμιο κοντά στην πόλη Κράματορσκ στην ανατολική Ουκρανία!
Οι εκπρόσωποι του ουκρανικού στρατού έφτασαν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο και μπήκαν σε διαπραγματεύσεις με την πολιτοφυλακή που έλεγχε το αεροδρόμιο. Ξαφνικά άρχισαν οι πυροβολισμοί. Μεταξύ των Ρωσόφωνων υπάρχουν 4 νεκροί και αρκετοί τραυματίες. Η ρωσόφωνη πολιτοφυλακή μπλοκάρει τις εισόδους του Κράματορσκ και προετοιμάζουν την αντεεπίθεση. Πριν από λίγα λεπτά οι ρωσόφωνοι κατέρριψαν ουκρανικό ελικόπτερο.
Δείτε το σχετικό βίντεο:



Μεγάλης έκτασης στρατιωτική επιχείρηση ξεκίνησε ο Στρατός του Κιέβου στις ανατολικές ρωσόφωνες περιοχές με τις μάχες να μαίνονται αυτή την στιγμή στα αεροδρόμια του Σλοβάνσκ και του Κράματορσκ.
Οι ρωσόφωνοι με ελαφρό οπλισμό αμύνονται του πατρίου εδάφους τους ενώ το Κίεβο κατηγορεί την Μόσχα ότι έχει στείλει το επίλεκτο 45ο Σύνταγμα Spetznaz που εδρεύει έξω από την Κουμπίνκα στην Μόσχα και υπερσπίζουν τα αεροδρόμια κάτι που η Μόσχα δεν έχει δεχθεί.
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι οι Spetznaz ξεκίνησαν την επιχείρηση με αερομεταφορά, όπως διαβάζουμε στο defencenet.gr.
Ουκρανικά μαχητικά εγγύς υποστήριξης Su-25 και μαχητικά πολλαπλού ρόλου Su-27 και ΜiG-29 συμμετέχουν στην επιχείρηση και βομβαρδίζουν ανηλεώς τους ρωσόφωνους που ήδη ζήτησαν επίσημα την συνδρομή της Μόσχας. Ενα ουκρανικό μαχητικό Su-27 καταρρίφθηκε πάνω από το Κράματορσκ.
ooo
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έντεκα νεκρούς, αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Πιο συγκεκριμένα, το Reuters κάνει λόγο από 3 εώς 11 νεκρούς.
Στις περιοχές των δύο αεροδρομίων επικρατεί κόλαση πυρός και το Κράματορσκ φαίνεται ότι έχει τεθεί υπό τον έλεγχο του ουκρανικού Στρατού.
Νωρίτερα το πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ είχε μεταδώσει επικαλούμενο το υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας ότι εξαπολύθηκε μια “ειδική επιχείρηση” κατά των φιλορώσων αυτονομιστών που κατέλαβαν κτίρια στην πόλη αυτή το περασμένο Σάββατο.



1 σχόλιο:

  1. Θέλετε να πουλήσετε το νεφρό σας; ή ψάχνετε για μια ευκαιρία να πουλήσετε το νεφρό σας για χρήματα λόγω οικονομικής υποβάθμισης και δεν ξέρετε τι να κάνετε, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και θα σας προσφέρουμε καλό ποσό για το νεφρό σας. Το όνομά μου είναι (Doctor Elvis Whyte) είμαι Φρενολόγος στο νοσοκομείο μας και ειδικεύομαι στην χειρουργική των νεφρών και ασχολούμαστε επίσης με την αγορά και τη μεταμόσχευση νεφρών με την ύπαρξη ενός αντίστοιχου δότη. Επικοινωνήστε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: doctorelviswhyte@gmail.com ή τι μας βοηθά +2347083629144 για περισσότερες πληροφορίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή