Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ- ΑΝΑΓΚΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

Το 4ο Γερμανικό Ράιχ 69 χρόνια μετά την συνθήκη της Γιάλτας και την καταγραφή της ήττας του ναζισμού με την συνδρομή των νεοναζιστών της Ουκρανίας και των εξαγορασμένων και εκβιαζόμενων πολιτικών απο Γερμανικές εταιρείες Siemens,HDW.. της Ε....Ε. πάει να πάρει εκδίκηση για την έκβαση του Β´ παγκοσμίου πολέμου.
Οι σύμμαχοι του Β´ παγκοσμίου πολέμου της Δύσης έχουν διεμβολίστεί απο κακοποιούς των (αγορών) τύπου Σόρος που έχουν βάλει στο παιγνίδι ισλαμοφασίστες που συναντούμε στην Αίγυπτο στη Λιβύη στην Συρία με μόνο δεσμό τον φονταμενταλισμό. Βλέπουμε Τατάρους Τούρκους με Τσετσένους τρομοκράτες να συνεργάζονται με Αλβανούς του UCK και σήμερα του UCC.

Η ΕΛΛΆΔΑ είναι ο επόμενος στόχος. Μετά την οικονομική κρίση που έγινε ανθρωπιστική και μετατρέπεται σε Εθνική (βλέπε σχέδιο Αναν 2 και Σκοπιανό) η παρουσία λαθρομεταναστών ακραίων ισλαμιστών αποτελεί πλέον απειλή σοβαρή σε συνδιασμό με τον νεοναζισμό που ενισχύει το μιντιακό σύστημα και οι νομιμοποίησεις μέσω υπουργοποιήσεων φασιστοειδών απο την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Σαμαρά.
Πάνος Καμμένος - facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου