Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014- Τα ΜΑΤ έλουσαν με χημικά τον κόσμο- Χτυπήθηκε από τα ΜΑΤ ευρωβουλευτής του ΚΚΕ!

 

mat-2


Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας την ώρα που πραγματοποιείται η επίσημη επίσκεψη του Προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Γιοακίμ Γκάουγκ .
Ομάδα διαδηλωτών “έσπασε” τον αστυνομικό κλοιό στη Σταδίου και κατευθύνεται προς το Υπουργείο Οικονομικών. Έγινε περιορισμένη χρήση χημικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το κομμάτι του ΠΑΜΕ που πέρασε τον κλοιό χτυπήθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις και θα προσαχθεί όλο. Η σύγκρουση έγινε στη Σταδίου όταν μια ομάδα 100 περίπου ατόμων περικυκλώθηκε από άνδρες της αστυνομίας και πραγματοποιήθηκε νέα χρήση χημικών.
Χτυπήθηκε επίσης ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Χαράλαμπος Αγγουράκης παρότι επέδειξε την βουλευτική του ταυτότητα.
Μετά τη σύγκρουση με τα ΜΑΤ πραγματοποιήθηκαν περίπου 30 προσαγωγές. Οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι και ενώθηκαν πάλι με τα υπόλοιπα μπλοκ.
Συγκέντρωση πραγματοποιούν μέλη του ΠΑΜΕ, σχολικοί φύλακες ενώ για σήμερα έχουν προγραμματιστεί συλλαλητήρια για τη διαθεσιμότητα από την ΟΛΜΕ και την ΠΟΕ- ΟΤΑ.
Σημερινά Συλλαλητήρια:
ΟΛΜΕ 12:30 Κλαυθμώνος
ΠΟΕ ΟΤΑ & Σχολ. Φύλακες 13:00 Κλαυθμώνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου