Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ-Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ!!!Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!

(agiovasilema: ΤΟ SITE OLYMPIA.GR ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΑΧΗ , ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ!! ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ!)


20140109-031123.jpg

Το λεγανε απο την πρωτη στιγμη: ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ “ΑΝΔΡΙΚΟΥ” ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η δικαιοσύνη δεν έχει “σπάσει” ακόμα τους λογαριασμούς των εταιρειών του “Ανδρίκου” Παπανδρέου και του -καταζητούμενου πλέον- Γριβέα, που όπως έχει αποκαλύψει το Ολυμπία εδώ και δύο χρόνια στεγάζονται ως ¨βιτρίνες” στο ίδιο δικηγορικό γραφείο της Ελβετίας, με παρόμοια μορφή!
Οι εταιρείες λοιπόν που συνδέονται με το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, έκαναν τα περιβόητα συνέδρια που τα χρυσοπλήρωνε ο Ελληνικός λαός μέσω του ΤΤ στα οποία πρωταγωνιστούσε ο αδελφός του τέως πρωθυπουργού! Για να βρεθεί η ροή του κλεμμένου χρήματος, θεωρείται επιβεβλημένο το άνοιγμα των λογαριασμών των ύποπτων εταιρειών, αφού σύμφωνα και με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Ελβετικής εφημερίδας LaLiberte, οι εταιρείες δεν είχαν καμμία δραστηριότητα

στην Ελβετία αλλά λειτουργούσαν ως “βιτρίνες”! Η Ελβετική εφημερίδα μάλιστα είχε μιλήσει ευθέως για υπεξαίρεση, που όμως έπρεπε να βγει η απόφαση της δικαιοσύνης υπέρ του Πάνου Καμμένου στην αγωγή που του είχε υποβάλλει ο Παπανδρέου για να ξεκινήσει η έρευνα.
Η απόφαση – σταθμός του δικαστηρίου έκανε ευθέως λόγω για τεράστια ζημιά του ιδρύματος και σημείωνε ότι ο “Ανδρίκος” Παπανδρέου δεν προσκόμισε τα απαραίτητα παραστατικά για να καταρρίψει τις κατηγορίες Καμμένου για την εν λόγω εταιρεία, που παραδέχθηκε για πρώτη φορά στην κατάθεση του ότι διατηρούσε!
Θα ακολουθήσουν ντοκουμέντα (που θα δοθούν και στην δικαιοσύνη) για τον ρόλο της οικογένειας Παπανδρέου και του Κλέωνος Παπαδόπουλου στην υπόθεση που συγκλονίζει την χώρα.
Η δικαιοσύνη δεν πρέπει να σταματήσει, οι εχθροί της δημοκρατίας εκλιπαρούν να έχουμε πάλι ατιμωρησία.
Για να θυμηθούμε: ΙΔΟΥ Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ
Ο Ανδρίκος, ο Γριβέας, η Βάτσικα, η Ελβετία και τα 15 εκατ. ευρώ
Ιστορική απόφαση της δικαιοσύνης κατά του Παπανδρέου…
Εύγε σε όλους αυτούς που βοήθησαν να σπάσει η ομερτά των διεφθαρμένων. Στον Ζονιτι, στον Dupont, Τον Πόρτα – Πόρτα, τον Γ.Κ. και κυρίως τον Πάνο Καμμένο που πήγε τις καταγγελίες στο κοινοβούλιο, εκβιάστηκε με μπαράζ αγωγών για να σιωπήσει και ήταν η αιτία της εξάρθρωσης.
 ΟΛΥΜΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου