Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2014

ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2014-ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!! ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΦΤΩΧΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΟΥΤΑΕΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΦΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΝ ΚΛΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟ!!!!!

ΑΞΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΗΣ, ΚΑΘΗΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ!!!
 ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΛΑΟ ΜΑΣ!!!


  Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΛΕΠΤΑ. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!!
ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΡΙΩΝ ΖΩΩΝ!!!!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΡΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ, ΜΟΝΟ ΑΗΔΙΑ!! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!
ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ, ΕΠΙΣΗΣ ΑΗΔΙΑ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ, ΜΕ ΤΟ ΜΕΙΔΙΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΗ!

πατήστε εδώ:
   
Μια γυναίκα με ετοιμοθάνατο άνδρα καρκινοπαθή που δεν έχει ούτε τα λεφτά να τον κηδέψει βούτηξε και έπιασε το σταυρό στη Ρόδο. 
Παρότι έκανε εκκλήσεις στους τοπικούς άρχοντες για βοήθεια, κανείς δεν της συμπαραστάθηκε γεγονός που την ανάγκασε στο να κάνει αυτή την πράξη και να περάσει το μήνυμα της.

''Είμαι μητέρα 5 παιδιών άνεργων και σπουδαστών ενώ ο άντρας μου είναι στην Αθήνα ετοιμοθάνατος και δεν έχω χρήματα όχι να τον κηδέψω αλλά να τον κατεβάσω στη Ρόδο'' φωνάζει αγανακτισμένη μπροστά στους ταγούς του νησιού, που βρισκόταν στην εξέδρα, βρεγμένη αφού βούτηξε με τα ρούχα και κατάφερε να πιάσει τον σταυρό πρώτη.
Ο Μητροπολίτης Ρόδου Κύριλλος θα της τον δώσει δικαιωματικά προς το μαρτύριο που περνάει και η ίδια θα φωνάξει ζήτω μέσα από τη ψυχή της ζήτω οι φτωχοί ζήτω η Ελλάδα ειρωνευόμενη αυτούς που για να την αποφύγουν την επέπλητταν για το ότι γέννησε 5 παιδιά.

Μπράβο στον ελληναρά κ*λοπαιδαρά που της άρπαξε τον σταυρό.
Να τον χαίρετai η οικογένεια του!!
Όσο για τα τοπικά αρχοντοσιχάματα τους εύχομαι να σηκώσουν και αυτά τον σταυρό του μαρτυρίου της Ελληνίδας.
Μαυρίστε τους!!!!!!!!!!!!!Μέσα σ' αυτό το σύντομο βιντεάκι, υπάρχει ΟΛΗ η αλήθεια για την Ελλάδα του 2013 μΧ. ΌΛΗ όμως. Μια γυναίκα, που ο άντρας της πεθαίνει και έχει αφεθεί αβοήθητη στη μοίρα της απ' το κράτος και τα κοπρόσκυλα που το διαφεντεύουν, πέφτει και πιάνει το σταυρό. Προσπαθεί να βρει στο Θεό, την ελπίδα που οι άνθρωποι σκοτώνουν. Ένα τσούρμο από νεοέλληνες μικροαστούς ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ - αυτούς εξαιτίας των οποίων τα ίδια και τα ίδια κοπρόσκυλα που λέγαμε πριν, κυβερνούν αυτήν την πατρίδα - πέφτει πάνω της μες στο νερό και της τον ΚΛΕΒΕΙ μεσ'απ'τα χέρια, όπως επιβάλλει άλλωστε το ήθος και η κουλτούρα του ελληναρά μικροαστού μαλάκα. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ. Αυτή είναι όλη η αλήθεια της, μέσα σε 4 λεπτά...Χρόνια μας πολλά. Αν και το φως, αργεί πολύ ακόμα να επιστρέψει σ'αυτήν τη δύσμοιρη πατρίδα....anemosantistasis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου