Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΜΕΤΆ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ.



20140109-200931.jpg
Ο κύριος Προβόπουλος ως ελεγκτική αρχή δεν πήρε είδηση από το πλιάτσικο στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο;
Ας πούμε ότι ηταν εγκληματικά ανεύθυνος και δεν πήρε είδηση. Παρότι τα γράφαμε εδώ και χρόνια, ας υποθέσουμε ότι αυτός πίστευε τους έμμισθους εκβιαστές.
Έφερε όμως την BlackRock να ελέγξει. Η BlackRock του παρέδωσε την έκθεση, ο ίδιος ουδέποτε την αποκάλυψε παρά τον επισταμένο κοινοβουλευτικό έλεγχο. Και όμως το ΤΤ έσπασε σε μία νύχτα σε μία απόπειρα να κουκουλωθεί από την ήδη κρατικοποιημένη Eurobank. Δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε τι γράφαμε γι’ αυτό το σκάνδαλο της “συγχώνευσης”.

Δύο τινά λοιπόν.
Είτε η BlackRock είναι ανεύθυνη, άχρηστη και δεν βρήκε τα θαλασσοδάνεια που αποκάλυψε η δικαιοσύνη, οπότε πρέπει να μηνυθεί άμεσα και να απαιτηθούν δισεκατομμύρια ζημιάς που υπέστη το δημόσιο με δική της υπαιτιότητα..
…ή η BlackRock ενημέρωσε τον Προβόπουλο, που όμως απέκρυψε την έκθεση, μαζί και το σκάνδαλο. Σε αυτή την περίπτωση ο κύριος Προβόπουλος έχει απόλυτη συνενοχή και θα πρέπει να διωχθεί. Ενώ θα πρέπει να διερευνηθεί ο ρόλος Στουρνάρα που γνώριζε την έκθεση.
Η απάντηση θα φανεί σύντομα. Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε τι θέση θα πάρουν οι “επενδυτές” βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που εσχάτως αποθεώνονται από την διαπλοκή, στο θέμα της BlackRock

ΠΗΓΉ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου