Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΙΑΠΗΣ - Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ- ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ...ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ!!!!


 - Στο αυτόφωρο στην Ευελπίδων δεν παρέστη με τον δικηγόρο του να επικαλείται λόγους υγείας
- Ωστόσο, για να ταξιδέψει 13,5 ώρες για τη Μαλαισία ο Μιχάλης Λιάπης είναι υγιέστατος
- Το κόστος του ταξιδιού στη Μαλαισία ξεπερνά τα χρήματα που προσπάθησε να γλιτώσει με τις πλαστές πινακίδες
- Ο δικηγόρος του  δήλωσε πως ο  Λιάπης πλήρωσε και πήρε πίσω τις πινακίδες

Ποιές πλαστές πινακίδες και ποιά δικαστήρια και ποια διεθνή ξεφτιλίκια! Τίποτα από όλα αυτά δεν έχει σημασία για τον πρώην υπουργό, Μιχάλη Λιάπη και έτσι σήμερα δεν βρέθηκε στα δικαστήρια γιατί προτίμησε να μην χαλάσει τις διακοπές του στην εξωτική Μαλαισία. 
Ο κ. Λιάπης δεν εμφανίστηκε λοιπόν στο αυτόφωρο και ο δικηγόρος του επικαλέστηκε λόγους υγείας μιας και ο κ. Λιάπης είχε υποστεί κατά το παρελθόν ανεύρυσμα.

Φυσικά τα συγκεκριμένα προβλήματα υγείας δεν επέτρεψαν στον  Λιάπη να πάει στα δικαστήρια της Ευελπίδων, αλλά του επέτρεψαν άνετα να ταξιδέψει για 13,5 ώρες για τη Μαλαισία μέσω Κατάρ για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του.

Ο πρώην υπουργός λοιπόν άφησε στο σπίτι του το τζιπ με τις πλαστές πινακίδες με τις οποίες συνελήφθη να κυκλοφορεί, και έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος το απόγευμα της Τετάρτης για να ταξιδέψει για τη Μαλαισία με την Qatar Airways.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες τον θέλουν να αναχώρησε στις 18:42 με πτήση της Qatar Airways με προορισμό τη Μαλαισία και συγκεκριμένα Κουάλα Λουμπούρ έχοντας ως ενδιάμεσο προορισμό τη Ντόχα.

Φυσικά είναι να απορεί κανείς πως ένας συνταξιούχος όπως δήλωσε ο ίδιος μπορεί να πραγματοποιεί τέτοια ταξίδια για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του, ένα ταξίδι που κοστίζει περίπου όσα ή ίσως και περισσότερα χρήματα από αυτά που προσπάθησε να γλιτώσει κυκλοφορώντας με πλαστές πινακίδες.

Πάντως, η δίκη του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη αναβλήθηκε για τις 30 Δεκεμβρίου.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε μετά από αίτημα που υπέβαλε ο συνήγορος του Λιάπη –ο ίδιος δεν παρέστη στο δικαστήριο, προκειμένου να προσκομίσει -όπως είπε- το ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Ο πρώην υπουργός, ανέφερε ο συνήγορός του, έχει ήδη πληρώσει τα πρόστιμα που του επιβλήθηκαν, έχει πάρει πίσω τις πινακίδες του οχήματος, τις οποίες είχε καταθέσει τον περασμένο Αύγουστο και έχει καταβάλει τα ποσά για τα τέλη κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζεται ότι η δίωξη που έχει ασκηθεί σε βάρος του  Λιάπη αφορά τις κατηγορίες της ψευδούς βεβαίωσης και της πλαστογραφίας, ενώ του επιβλήθηκαν τρία διοικητικά πρόστιμα για τη μη ασφάλιση του οχήματος και για το ότι έφερε κοτσαδόρο και φιμέ τζάμια, χωρίς άδεια.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου