Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013

Διεθνής διασυρμός για τον ...συνταξιούχο Μιχάλη Λιάπη και τις απάτες του.

Του Στρατή Μαζίδη

Η σύλληψη του Μιχάλη Λιάπη αρχίζει να γίνεται θέμα και στα ξένα μέσα ενημέρωσης. Ξεχωριστό άρθρο αφιερώνει το γνωστό δίκτυο ABC News:


Ο πρώην Έλληνας υπουργός μεταφορών συνελήφθη την Τρίτη να οδηγεί ανασφάλιστο αυτοκίνητο πολυτελείας με πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και ψευδούς δήλωσης σε μια προφανή προσπάθεια να αποφύγει την καταβολή φόρων πάνω σε αυτό.

Η σύλληψη του Μιχάλη Λιάπη , ο οποίος ανήκει σε μία από τις πλέον σημαντικές πολιτικές οικογένειες στην Ελλάδα , θα ήταν αδιανόητη πριν από μερικά χρόνια . Αυτό αντανακλά μια αλλαγή της στάσης των αρχών εν μέσω αύξησης της δημόσιας δυσαρέσκειας εναντίον μιας πολιτικής τάξης που θεωρείται υπεύθυνη για τα  οικονομικά προβλήματα στην Ελλάδα . 
 
Επίσης το ABC στη συνέχεια του ρεπορτάζ κάνει αναφορά τόσο στην πολιτική σταδιοδρομία του Μιχάλη Λιάπη, τη συγγένειά του με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τα 28 ακίνητά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου