Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013

ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΙΑΠΗΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ- ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ.


liapis2

Την Πέμπτη θα δικαστεί ο πρώην υπουργός, Μιχάλης Λιάπης, ο οποίος το βράδυ χθες , Τρίτη, ζήτησε και έλαβε προθεσμία από το Β΄ Αυτόφωρο Μονομελές Δικαστήριο, μετά τη σύλληψή του να οδηγεί τζιπ στο οποίο είχε βάλει πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.
liapis7
Μάλιστα, μέχρι να φτάσει η ώρα να δικαστεί η υπόθεσή του, ο πλαστογράφος  Λιάπης βρέθηκε μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα με μικροεγκληματίες και αλλοδαπούς που περίμεναν να δικαστούν για διάφορες υποθέσεις, όπως παράνομο τζόγο κτλ.
liapis6
Αποχωρώντας από τα δικαστήρια της Ευελπίδων , ο πρώην Υπουργός αρκέστηκε να δηλώσει ότι «ήταν μια μεγάλη περιπέτεια». (Έτσι αποκαλούν φαίνεται οι κύκλοι τους, τη διαφθορά, τη ξεφτίλα, την σύλληψη για όλα αυτά τα αδικήματα και το απίστευτο ρεζίλι...'Μεγάλη περιπέτεια'... Γιατί στη δική μας γλώσσα και στο δικό μας φιλότιμο, αυτό ονομάζεται αλλιώς).
ΣΥΛΛΗΨΗ Μ ΛΙΑΠΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΥΛΛΗΨΗ Μ ΛΙΑΠΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ liapis3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου