Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Ανεπανάληπτε Στουρνάρα κατάλαβες τι είπες στο Bloomberg;

Ανεπανάληπτε Στουρνάρα κατάλαβες τι είπες στο Bloomberg;
stournaras
Ο Γιάννης Στουρνάρας στην πρόσφατη συνέντευξη του στο Bloomberg ανταγωνίστηκε δυνατά το Γιώργο Παπανδρέου όταν σε ερωτήσεις δημοσιογράφου του BBC δήλωνε ότι θα διορθώσει τα πάντα δίχως να πειράξει το παραμικρό στο δημόσιο.
του Στρατή Μαζίδη
stratisΟ κος Στουρνάρας πέραν του ότι δεν ανησυχεί για τίποτε, πέραν του αμίλητου όταν ακόμη και η δημοσιογράφος τον ρώτησε τι επιτέλους τον φοβίζει, προχώρησε σε μια ακόμη εκπληκτική δήλωση!
Είπε δημόσια και σε όλο τον κόσμο ότι η Ελλάδα δε διαθέτει plan B!
Παραδέχθηκε παγκοσμίως δηλαδή πως η χώρα μας είναι ένα
... ασόβαρο ανοργάνωτο κράτος του χαβαλέ, που την κυβερνούν διορισθέντες μη εκλεγμένοι μαθητευόμενοι μάγοι που ενώ έχει χρέος που ξεπερνά το 160% του ΑΕΠ, που ενώ τα ομόλογά της αξίζουν λιγότερο κι από το χαρτί και δεν την δανείζει ούτε ενεχυροδανειστής, εντούτοις δεν έχει στα συρτάρια της εναλλακτικό σχέδιο!
Μέχρι και η Φινλανδία διαθέτει σχέδιο εξόδου από το ευρώ και όλες οι σοβαρές χώρες.
Το μόνο plan B που διαθέτει η χώρα είναι ο νέος γύρος άγριου φορολογικού ξεσκίσματος του ελληνικού λαού, ασυλίας των μεγαλοφοροφυγάδων και τίποτε περισσότερο.
Με λίγα λόγια είπαμε στους διεθνείς δανειστές ότι μπορείτε να άνετα να συνεχίσετε να μας κάνετε ότι κάνετε κι ότι είμαστε για τα πανηγύρια.
Βέβαια υπάρχει και το εναλλακτικό σενάριο που θέλει τον υπουργό οικονομικών να αποκοιμίζει την παγκόσμια οικονομική σκηνή με τη δήθεν μη ύπαρξη εναλλακτικού σχεδίου ώστε να την πιάσει στον ύπνο. Πλάκα κάνω.
Δυστυχώς όμως πέρα από την πλάκα, είναι πάρα πολύ σοβαρό έως και επικίνδυνο ο τιμονιέρης της εθνικής σου οικονομίας που σε πάει καρφί για τα βράχια, να ομολογεί πως δε διαθέτει εναλλακτικό σχέδιο σωτηρίας.
Εδώ μιλάμε για πραγματική χώρα κε Στουρνάρα, ούτε monopoly ούτε football manager.
freepen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου