Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2013

ΣΟΚ! ΒΟΜΒΑ ΣΟΙΜΠΛΕ: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

 


soible-stournaras

Σύμφωνα με γερμανικές ιστοσελίδες ο Γερμανός υπ. Οικονομικών εισηγήθηκε στην Μέρκελ να σταματήσει αμέσως μετά τις εκλογές η βοήθεια προς την Ελλάδα!
Αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι του Γερμανού είναι οι υποθέσεις με τα νυχτερινά κέντρα της Μυκόνου και της Θεσσαλονίκης στα οποία η οργανωμένη πολιτεία αδυνατεί να επιβάλλει τον Νόμο.
-Ο κρατικός μηχανισμός στην Ελλάδα είναι βαθιά διεφθαρμένος ενώ η χώρα βρίσκεται στο έλεος μιας χούφτας ολιγαρχών. Πίστευα ότι ο Στουρνάρας θα τα κατάφερνε. Έχω απογοητευθεί βαθιά. Αυτοί δεν είναι ικανοί να αντιμετωπίσουν ούτε την Μαφία της νύχτας η οποία έχει αλώσει ακόμη και την αστυνομία. Ως εκ τούτου το να δίνουμε βοήθεια στην Ελλάδα είναι σαν να συντηρούμε με χρήματα των φορολογούμενων Ευρωπαίων τις Μαφίες της Αθήνας...
Η εξομολόγηση αυτή του Σόιμπλε έρχεται σε μια
...στιγμή που κορυφαίο στέλεχος της Τρόικας κάνει μπίζνες στην Ελλάδα με μικρά και μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα.
Ιδού η συγκλονιστική αποκάλυψη από τον ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ και πείτε μου εσείς αν αυτή η Κολομβία των Βαλακανίων έχει κάποια τύχη.
Τις περισσότερες φορές στις ιδιωτικές συζητήσεις τους ορισμένοι υπουργοί αναφέρονται σε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα τα οποία ουδέποτε βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Τις προάλλες, φέρ' ειπείν, ένας από τους πρωτοκλασάτους υπουργούς (να συμπληρώσω, είναι από τους υπουργούς που δουλεύουν) διηγόταν σε μια παρέα εμπειρίες από την πολιτική καριέρα του. Σε κάποια στιγμή μοιραίως η συζήτηση περιεστράφη γύρω από την τρόικα και τις απαιτήσεις που έχει. Και ποιος είδε τον υπουργό και δεν τον φοβήθηκε...
Εδειξε οργισμένος και συνάμα έκπληκτος και άρχισε να λέει τα πάντα, χωρίς τους συνηθισμένους περιορισμούς του πρωτοκόλλου ή των επίσημων κυβερνητικών ανακοινώσεων. Και τι δεν είπε ο άνθρωπος... Αναφέρθηκε σε κάποιες συνήθειες ορισμένων Τροϊκανών, οι οποίοι είδαν την αποστολή τους στην Ελλάδα περίπου σαν... μπίζνες και όχι για την καταπολέμηση της διαφθοράς. Εδωσε και ένα παράδειγμα για συγκεκριμένο τροϊκανό αξιωματούχο λέγοντας ότι, αν ο δείκτης διαφθοράς στην Ελλάδα ήταν 70, γι' αυτόν τον συγκεκριμένο ξεπερνά το... 170. Ο τύπος αυτός, είπε, πήρε σβάρνα όλες τις ομάδες συμφερόντων, δηλαδή μεγαλοξενοδόχους, βιομηχάνους, μεγαλοϊδιοκτήτες ακινήτων, ακόμη (ο αθεόφοβος) και μικρομεσαίους, τους προσέγγισε, δήθεν για συμβουλές, και τους πήρε λεφτά! Δεν μπορεί να το αποδείξει, αλλά έτσι είναι.
http://kourdistoportocali.com/articles/23005.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου