Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Απατεώνας δικηγόρος εκβίαζε οικογένειες, εξέδιδε πλαστές επιταγές κι έστελνε μπράβους



justice
Η ανέχεια, η κρίση και η λιτότητα έχουν φέρει πολλά επαγγέλματα στα όρια της απόγνωσης. Υπάρχουν όμως και επαγγελματίες που είναι απατεώνες από τα γεννοφάσκια τους, όμως η πλειοψηφία επαγγελματιών που παρά τις δυσκολίες υπομένουν και επιμένουν να εργάζονται τίμια και ειλικρινά και κάποιοι τους εκθέτουν με τις πράξεις τους.
του Κώστα Βουκελάτου
voukelatosΑπίστευτες καταγγελίες και μηνύσεις γίνονται καθημερινά στα κατά τόπους τμήματα ασφάλειας για εκμετάλλευση πολιτών από δήθεν επαγγελματίες.
Έπεσε μία σοβαρή υπόθεση στην αντίληψη μου για έναν απατεώνα δικηγόρο, τον Ν.Α., του
... οποίου η δράση έχει φτάσει στα όρια τους τα θύματα του και την ασφάλεια. Δικηγόρος Αθηνών από την Κέρκυρα έχει συστήσει οικογενειακή συμμορία με μπράβους και απατεώνες που εκβιάζει για λογαριασμό των πελατών του, τους αντιδίκους στέλνοντας μπράβους στα σπίτια τους ακόμα και με την οικογένεια τους μέσα. Κατασκευάζει πλαστά έγγραφα και μοιράζει πλαστές επιταγές εμπόρων (εν αγνοία τους) που οι λογαριασμοί τους στις τράπεζες έχουν κλείσει και οι εταιρίες τους δεν λειτουργούν πλέον.
Συγκεκριμένη τράπεζα που ο απατεώνας δικηγόρος έχει χρησιμοποιήσει επιταγή πελάτη της και ο λογαριασμός του έχει κλείσει από το 2010 ειδοποιήθηκε πριν από ένα μήνα για την κυκλοφορία επιταγής 10.000€ η οποία ήταν πλαστή και κακώς κυκλοφορούσε. Ο απατεώνας κακοποιός όπως αποδεικνύεται δικηγόρος είναι και ιδιοκτήτης μεγάλου ξενοδοχείου στην Κέρκυρα που δεν διστάζει να οπισθογραφεί τις επιταγές που μοιράζει με την σφραγίδα του ξενοδοχείου του ακόμα και του προσωπικού δικηγορικού του γραφείου.
Τελευταία οι καταγγελίες θυμάτων έγιναν μηνύσεις και βγήκαν πολλά στον αφρό που έκαναν την αστυνομία που βλέπει τόσα και τόσα να απορήσει με το θράσος του απατεώνα δικηγόρου. Χαρακτηριστικό επίσης είναι ότι είχε φτάσει στο σημείο ο απατεώνας δικηγόρος χρησιμοποιώντας την πειθώ, όταν έφτανε κατηγορούμενος στα δικαστήρια ο ίδιος για κακουργήματα να υπογράφει εξωδικαστικές επιλύσεις διαφοράς που έλεγαν δήθεν ότι θα αποζημιώσει τα θύματα τους για το κακό που τους έκανε ο ίδιος και οι μπράβοι τους οποίους χρησιμοποιούσε.
Χρησιμοποιώντας το γνωστό σύστημα εξαπατούσε τα θύματα του δίνοντας τους γραμμάτια ή επιταγές πλαστές τις οποίες με θράσος και αφού τους έπειθε να τον αθωώσουν αλλάζοντας τις καταθέσεις τους, φρόντιζε να καθυστερεί την πληρωμή τους και με το που γινόταν η δική και αθωωνόταν μετά εξαφανιζόταν.
Χαρακτηριστικό είναι ότι θύμα του απατεώνα δικηγόρου ανέφερε ότι όταν τον έψαχνε για να του δώσει τα λεφτά που του χρωστάει από αποζημίωση πελάτη του όπως είχαν συμφωνήσει τους έλεγε με θράσος « Τώρα είμαι στο καρναβάλι θα σε πάρω εγώ» η « τώρα κάνω διακοπές στους Παξούς δεν μπορώ να σου μιλήσω». Τόσο αισχρός απατεώνας.
Ένα ακόμη χαρακτηριστικό είναι ότι ζητούσε από τα θύματα του δήθεν για να τους βάλει χρήματα αποζημιώσεων μόνο λογαριασμό στην Alpha bank και τους υποχρέωνε εάν δεν έχουν να ανοίγουν, αλλά φυσικά στην τελική ποτέ δεν έβλεπαν αυτά τα χρήματα. Η Ασφάλεια μετά από μηνύσεις και καταγγελίες έχει στην κατοχή της υλικό με ακάλυπτες πλαστές επιταγές, διαμαρτυρημένα γραμμάτια, συμφωνητικά που υπέγραφε ο απατεώνας δικηγόρος και οι κακοποιοί συνεργοί του καθώς και απειλητικά μηνύματα από το κινητό του δικηγόρου κατά των θυμάτων του που με θράσος έστελνε αδιαφορώντας για τις συνέπειες και αυτή την φορά ο Δικηγόρος όπως φαίνεται δεν πρόκειται να την γλιτώσει.
Το χειρότερο σε αυτή την υπόθεση είναι ότι ο Δικηγόρος Αθηνών και πρώην Κέρκυρας (μια περίοδο που ήθελε να εξαφανιστεί γιατί είχε δικαστικές εκκρεμότητες στην Αθήνα) και τώρα πάλι Αθηνών έχει ακόμα άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος και είναι ικανός για όλα γιατί μέχρι να τιμωρηθεί με τους ρυθμούς που πηγαίνει η δικαιοσύνη θα περάσουν χρόνια!!! Συμβουλή για τα θύματα του να κάνουν και καμιά επιστολή στον δικηγορικό σύλλογο και σε κανένα εφέτη εισαγγελέα για να σοβαρέψει περισσότερο η κατάσταση και να σταματήσει η δράση του δικηγόρου.
freepen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου