Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Σάββατο, 6 Απριλίου 2013

Ο Παπανδρέου δεν θα πάει στην προανακριτική!!! Θα στείλει... υπόμνημα ο ξεφτιλισμένος Eφιάλτης!!!!!! Το δούλεμα προς τους πολίτες συνεχίζεται!!!

Ποιοί έλεγαν για ''βίαιη προσαγωγή''????


TZEFRI
Υπόμνημα θα αποστείλει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά τους χειρισμούς του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην υπόθεση του μη ελέγχου των καταθετών που περιλαμβάνονταν στη λίστα Λαγκάρντ, όπως αναμενόταν από πηγές που γνωρίζουν καλά την διαδικασία σε ανάλογες περιπτώσεις κοινοβουλευτικής ασυλίας. Ο Σαμαράς καλύπτει καλά τον πρώην συμμαθητή και νυν σύμμαχο του ξεπουλήματος....

Το μεσημέρι έγινε γνωστό το περιεχόμενο της επικοινωνίας του προέδρου της Προανακριτικής Χρήστου Μαρκογιαννάκη με τον κ. Παπανδρέου. Από τις πρώτες πληροφορίες αρχικώς έγινε γνωστό  το ενδεχόμενο ο πρώην πρωθυπουργός να στείλει υπόμνημα και να μην παραστεί στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Περίπου στις 16.00 το απόγευμα της Παρασκευής συνεργάτες του κ. Παπανδρέου ενημέρωναν τους δημοσιογράφους ότι τελικώς ο πρώην πρωθυπουργός δεν θα μπορέσει να παραστεί στη συνεδρίαση της Προανακριτικής στην οποία είχε κληθεί στις 9 Απριλίου.

Και εμείς καθόμαστε ακόμα και παρακολουθούμε το τσίρκο.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου