Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Η τραγική ιστορία της γλυκιάς Κατερίνας από την Κόρινθο. Γλύτωσε από τον καρκίνο και σκοτώθηκε από τους Αλβανούς....

 


 
 
Η μοίρα της έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Δεν ήταν ποτέ γενναία με εκείνη όμως. Η ιστορία της 25χρονης Κατερίνας Ζώγαλη, της άτυχης κοπέλας που σκοτώθηκε στην ανταλλαγή πυρών ανάμεσα σε Αλβανούς κακοποιούς και αστυνομικούς στην Κόρινθο, είναι συγκλονιστική.

Ο θάνατος της έχει προκαλέσει σοκ σε όλη την Ελλάδα. Ο τρόπος που έφυγε από τη ζωή, η ατυχία να βρεθεί στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Η έκκλησή της στον φίλο της με τον οποίο μιλούσε στο τηλέφωνο: «είμαι γεμάτη αίματα, έλα να με πάρεις», του είπε.

Η 25χρονη δούλευε σε ξενοδοχείο στις Κεχριές ως βοηθός λογίστρια. Τη μοιραία στιγμή, το βράδυ της Παρασκευής γύριζε σπίτι της. Η μοίρα της είχε στήσει καρτέρι στο δρόμο, στο ύψος των Ισθμίων. Η σφαίρα από το καλάσνικοφ του ενός από τους δραπέτες χτύπησε στο έδαφος, τρύπησε το πίσω κάθισμα και σφηνώθηκε στο στήθος της.

Εκείνη που είχε νικήσει τον καρκίνο, έχασε τη ζωή της από την καραμπόλα μιας σφαίρας κάποιων αδίστακτων Αλβανών.
Η Κατερίνα γεννήθηκε με λευχαιμία, γράφει σήμερα το Έθνος. Νοσοκομεία, θεραπείες, ταλαιπωρία, επισκέψεις σε γιατρούς. Οι αγρότες γονείς της ήταν πάντα στο πλευρό της. Ξεπέρασαν κι εκείνοι πολλά προβλήματα για να βοηθήσουν τον άγγελό τους, ο πατέρας της έκανε για πολλά χρόνια αιμοκάθαρση.

Την έσωσε από τη λευχαιμία η γέννηση του αδελφού της. Η Κατερίνα ήταν 10 ετών όταν ήρθε στη ζωή ο αδελφός της. Οι γιατροί πήραν βλαστοκύτταρα από το νεογέννητο και έκαναν μεταμόσχευση στην Κατερίνα, σώζοντάς της τη ζωή.

Άριστη μαθήτρια, πέρασε στην ΑΣΟΕΕ, σπούδασε και έπιασε δουλειά ως βοηθός λογίστρια σε ξενοδοχείο κοντά στο πατρικό της. Όλοι μιλούν για ένα γλυκό και καλό κορίτσι.

«Η Κατερίνα είναι μια γλυκιά, δυναμική κοπέλα, που κατάφερε να νικήσει τη λευχαιμία αλλά όχι τις σφαίρες των ληστών. Ερχόταν συχνά στην εκκλησία, ήταν πάντα ευγενική και γελαστή» είπε στο Έθνος ο πατέρας Παύλος Στρούμπας, ιερέας του Αγίου Γεωργίου.

Η κηδεία της άτυχης κοπέλας θα γίνει σήμερα, στις 18:00, στο ναό της Ζωοδόχου Πηγής. Συγγενείς και φίλοι θα τη συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία από το σπίτι της.

ΥΓ: Όταν πειράχτηκε ο κάδος σκουπιδιών του Μπόμπολα και των ξένων συμφερόντων στην Χαλκιδική, όλη η ελληνική αστυνομία πήγε να σώσει τον ''καλό'' μεγαλοεπιχειρηματία από τους κακούς κατοίκους. Τώρα που σκοτώνονται αθώα πλάσματα από Αλβανούς Ουτσεκάδες, δεν ανοίγει ρουθούνι...Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλανε. Η Ελλάδα που επεδίωξαν να δημιουργήσουν. Και ίσως να το κατάφεραν....)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου