Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

Βρέθηκε το αυτοκίνητο των Αλβανών δολοφόνων της 25χρονης κοπέλας, στον Σολωμό Κορινθίας!

Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνη...Χωρίς αυτοκίνητο θα είναι ακόμη πιο δύσκολο να εντοπιστούν.
Στον Σολωμό Κορινθίας εντοπίσθηκε εγκαταλειμμένο πριν από λίγο το αυτοκίνητο των δραστών της ληστείας στην Μάνδρα, οι οποίοι καταδιώχθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. και έγιναν αιτία να χάσει τη ζωή της από εξοστρακισμό μία 25χρονη, στα Ίσθμια Κορινθίας.


Το αυτοκίνητο, τύπου Subaru Forester, είχαν κλέψει οι άγνωστοι δράστες από τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας στη Μάνδρα.
Πριν από λίγο επιβεβαιώθηκαν και επισήμως από την ΕΛ.ΑΣ. οι υπόνοιες ότι οι δράστες συνδέονται με την απόδραση από τις φυλακές Τρικάλων. Όπως ανακοινώθηκε ταυτοποιήθηκε ότι ένας τουλάχιστον εξ αυτών είναι Αλβανός δραπέτης (σύμφωνα με πληροφορίες λέγεται Κόλα) και θεωρείται εξαιρετικά επικίνδυνος και αδίστακτος κακοποιός.


πηγή φωτογραφιών και βίντεο : korinthostv.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου