Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ !




SOSIALHSTIKI
Ο βασικός υπεύθυνος για τα δεινά που τραβάει ο ελληνικός λαός, ο ΓΑΠ, επανεξελέγη Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και αντί να προβεί σε τυπικές δηλώσεις, είπε ότι ο λόγος της επανεκλογής του οφείλεται στην κρίση που δοκιμάζει ο ελληνικός λαός! Ιδού τι δήλωσε ο άνθρωπος που οδήγησε την χώρα στην καταστροφή: «Αυτή η επανεκλογή είναι και ψήφος συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τον ελληνικό λαό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται λόγω της κρίσης, αλλά βεβαίως και των αντιλήψεων που κυριαρχούν στην Ευρώπη και στη διεθνή σκηνή.
Είναι σίγουρα μια ψήφος αλληλεγγύης στους Έλληνες, αλλά και
...
σε όλους τους λαούς που πλήττονται από την συντηρητική πολιτική που κυριάρχησε μετά από τη μεγάλη κρίση του 2008», είπε μετά την εκλογή του. Μιλούσε, λες και για την κρίση στην Ελλάδα, ο ίδιος δεν έχει καμμία ευθύνη!
Είναι αναίσθητος, χοντρόπετσος, παίζει με τον πόνο του λαού; Τι απ' όλα είναι ο ΓΑΠ;
Ο μεγάλος ένοχος για την εξαθλίωση που έφερε στον λαό, ισχυρίζεται ότι αυτή η εξαθλίωση αποτέλεσε το διαβατήριο, την επιβράβευση για την επανεκλογή του στην προεδρία της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, λόγω της αλληλεγγύης που επέδειξαν τα μέλη της προς τους Έλληνες!!!
Αυτός που κάποτε έλεγε «θα μας πάρουν με τις πέτρες», τώρα λέει ότι η καταστροφή που έφερε στον λαό και τον τόπο τον ξαναέφερε στον θρόνο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς!!!
Αν είχατε αυτό τον άνθρωπο μπροστά σας, θα του σφίγγατε συγκινημένοι το χέρι; Έ, τι θα κάνατε;

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου