Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012

Το Υπουργείο Οικονομικών χαρακτηρίζει ''ανυπόστατα'' τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για επιβολή τέλους ακινησίας στα ΙΧ...20120829-213104.jpgΜε μια λιτή ανακοίνωση, το Υπουργείο Οικονομικών απαντά στα δημοσιεύματα περί επιβολής τέλους ακινησιας στα ΙΧ που έχουν καταθέσει πινακίδες.
Μάλιστα χαρακτηρίζει τα δημοσιεύματα αυτά ως “εντελώς ανυπόστατα”.

Για να υπάρχει καπνός, κάπου θα υπάρχει και φωτιά όμως, λέει ο σοφός λαός…
Η επίσημη ανακοίνωση:
Από το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότι τα δημοσιεύματα περί επιβολής τέλους ακινησίας στα ΙΧ οχήματα που έχουν καταθέσει πινακίδες και βρίσκονται σε ακινησία, είναι εντελώς ανυπόστατα.

(agiovasilema: Το ανυπόστατο Υπουργείο, κάνει λόγο για ...ανυπόστατα δημοσιεύματα? Θέμα χρόνου να υλοποιήσουν και αυτόν τον κεφαλικό φόρο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου