Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012

ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ ΛΟΜΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ.peponis
Ο βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος , ανακοίνωσε, ότι επισκέφθηκε σήμερα τον εισαγγελέα εφετών, αρμόδιο σε θέματα δίωξης οικονομικού εγκλήματος Γρηγόρη Πεπόνη, στον οποίο κατήγγειλε ότι «με βάση τα στοιχεία που κατέθεσε εδώ και έναν χρόνο στο δημοτικό συμβούλιο Πάρου, ως μέλος του, υπάρχουν 1300 πολυτελείς επαύλεις με πισίνες, ιδιοκτησίας δυτικο-ευρωπαίων αλλοδαπών οι οποίες ενοικιάζονται μέσω διαδικτύου, έναντι 750 ευρώ ημερησίως».
Ο κ. Γλέζος καταγγέλει ότι «από τότε έως και σήμερα δεν έγινε απολύτως καμία ενέργεια παρά το γεγονός ότι, στην Πάρο ευρίσκονται εννέα πρώην και νυν υπουργοί. Ως εκ τούτου, η φοροδιαφυγή των τροϊκανών είναι τεράστια και με το μαύρο χρήμα θησαυρίζουν οι δανειστές μας».
Τέλος, αναφέρει πως «ο εισαγγελέας τον διαβεβαίωσε ότι θα επιτελέσει τα δέοντα ως του επιτάσσει η αρμοδιότητά του και το χρέος του απέναντι στη δικαιοσύνη».
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου