Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Αυτοκτόνησε ο αδελφός του τραγουδιστή Λάμπη Λιβιεράτου...


ΤΡΑΓΙΚΟ:Ο 53ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ, ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΕ ΑΠΟ ΤΟΝ 5ο ΟΡΟΦΟ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ


livieratos

από το Μακελειό

Δεν υπήρχε περίπτωση να μεταδώσουμε μια τόσο τραγική είδηση, εαν δεν την είχαμε διασταυρώσει για την ταυτότητα του 53χρονου , άνεργου μουσικού που βούτηξε από την ταράτσα πενταόρωφης πολυκατοικίας στον Άλιμο.
Πρόκειται για τον Ανδρέα Λιβιεράτο, αδερφό του γνωστού και πολύ συμπαθούς τραγουδιστή, Λάμπη Λιβιεράτου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές(για την ταυτότητα του), ο 53χρονος διέμενε επί των οδών Ιωνίας και Συμεωνίδου στον Άλιμο σε διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου με την μάνα του. Ήταν κλεισμένος στον εαυτό του το τελευταίο διάστημα, δεν είχε δουλειά και η ψυχή του ήταν ένα ακόμα σκοτεινό μονοπάτι σαν όλων των ανθρώπων που νιώθουν το τέλος να πλησιάζει.
Ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας και φούνταρε. Τόσο απλά και τόσο τραγικά.
Κρίμα. Ένας ακόμα άνθρωπος του οικονομικού και κοινωνικού αδιεξόδου ενός κράτους που αφάνισαν τα πολιτικά καθάρματα, έφθασε στο τέλος της διαδρομής του.
Αυτούς τους αλήτες θα βρεθεί κανένας πιο τολμηρός να τους πετάξει από κανά μπαλκόνι;

(agiovasilema: Πόσοι ακόμα άδικοι θάνατοι αθώων συνανθρώπων μας? Πόσοι ρε γαμώτο....?......)

1 σχόλιο:

  1. αμαρτια... καταρρα στους πουλημενους πολιτικους που εφαγαν την χωρα.
    τα Συλλυπητήρια μου
    λυπαμε πολυ

    http://www.youtube.com/watch?v=gjs_uYKzXpA

    ΑπάντησηΔιαγραφή