Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

Το κελί του κλεφτ-ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ 
Τέσσερις νέες φωτογραφίες από το κελί της πτέρυγας ΣΤ’ των φυλακών Κορυδαλλού που…
«φιλοξενεί» τον  Τσοχατζόπουλο είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Τις φωτογραφίες «ανέβασε» η ιστοσελίδα pheme.gr. Σ’ αυτές,
.....
 
 διακρίνεται και ο πρώην υπερυπουργός ο οποίος συνομιλεί στο κοινόχρηστο τηλέφωνο. Δίπλα στο κρεβάτι του έχει τοποθετήσει δύο ανεμιστήρες κι ένα πιο σύγχρονο μηχάνημα ψύξης για τις δύσκολες ημέρες του καλοκαιριού.


Στον απέναντι τοίχο μια μικρή τηλεόραση κρατά τον κ. Τσοχατζόπουλο ενήμερο για όλες τις εξελίξεις, ενώ πάνω από το κρεβάτι του υπάρχουν πολλές εικόνες αγίων.
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου