Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Απάντηση στον αχαρακτήριστο πρωθυπουργό της Αγγλίας που απειλεί με απέλαση τους Έλληνες :«Απελάστε πρώτα τις Καρυάτιδες»




Θραύση κάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η φωτογραφία της Καρυάτιδας, με την οποία οι Ελληνες χρήστες του διαδικτύου «απάντησαν» στις προκλητικές δηλώσεις του βρετανού πρωθυπουργού, Ντέιβιντ Κάμερον για κλείσιμο των συνόρων στους Ελληνες, σε περίπτωση που η χώρα βγει από την ευρωζώνη.

Η φωτογραφία που βλέπετε δίνει την απάντηση στον Ντέιβιντ Κάμερον. “Αφού ο βρετανός πρωθυπουργός θέλει να απελάσει του Έλληνες και να κλείσει τα σύνορα σε αυτούς γιατί δεν ξεκινάει με αυτήν (υπονοώντας την Καρυάτιδα)”.

Νωρίτερα ο ομογενής ευρωβουλευτής Γ.Χατζημαρκάκης είχε δηλώσει πως πριν κλείσει τα σύνορα ο κ.Κάμερον να φροντίσει να επιστρέψει τα Μάρμαρα του Παρθενώνα”.

Οι δηλώσεις του Κάμερον πυροδότησαν έντονες αντιδράσεις, με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εξωτερικών Ι.Α. Ζέπο να προβαίνει σε διάβημα διαμαρτυρίας προς τον Βρετανό πρέσβη Ντέιβιντ Λάντσμαν στον οποίο επεσήμανε εκτός των άλλων ότι τέτοιες δηλώσεις μπορεί να δημιουργήσουν «εσφαλμένες εντυπώσεις και να δυσκολέψουν τις προσπάθειες εμπέδωσης κλίματος εμπιστοσύνης που είναι απαραίτητο για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης στην Ευρώπη».

Ο Ντέιβιντ Κάμερον παρουσιάστηκε έτοιμος να κλείσει τα βρετανικά σύνορα στους Ελληνες μετανάστες σε περίπτωση που η χώρα μας βγει εκτός ευρωζώνης. Μιλώντας ενώπιον επιτροπής του βρετανικού κοινοβουλίου, ο ηγέτης των Τόρις δήλωσε πως το επιτελείο του έχει ήδη μελετήσει σενάρια απαγόρευσης εισόδου των Ελλήνων στη Βρετανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου