Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

“We are all greeks now” - ‘Ολος ο κόσμος στο πλευρό των Ελλήνων

"Είμαστε όλοι Ελληνες" θα φωνάξουν το μεσημέρι χιλιάδες πολίτες σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες αλλά και στις ΗΠΑ.

 
Facebook και Twitter έχουν “πάρει φωτιά” απο μηνύματα χρηστών απο όλη την
...
Ευρώπη που καλούν και τους υπόλοιπους να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.




Η παγκόσμια διαδήλωση υπέρ της Ελλάδας με κεντρικό σύνθημα "Είμαστε όλοι Ελληνες" θα γίνει έξω από ελληνικές πρεσβείες και προξενεία σε πολλές πόλεις τους κόσμου στις 2 το μεσημέρι (τοπικη ώρα). Από το Παρίσι ως τη Ρώμη κι από το Ντίσελντορφ ως τη Μαδρίτη ενω στη Νέα Υόρκη η συγκέντρωση θα γίνει στο πάρκο Ζουκότι, όπου επί μήνες είχαν κατασκηνώσει τα μέλη του κινήματος Occupy New York.
.
Ακτιβιστές θα συγκεντρωθούν για να διαμαρτυρηθούν για την οικονομική κρίση και τη στάση που τηρεί η διεθνής κοινότητα απέναντι στην Ελλάδα.

«Ο ελληνικός λαός χρειάζεται διεθνή αλληλεγγύη και ζητούν την υποστήριξή μας. Ας απαντήσουμε στο κάλεσμά τους. Είμαστε όλοι Έλληνες!» αναφέρουν οι χρήστες των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

Η πρωτοβουλία αλληλεγγύης προς την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό ξεκίνησε στη Γαλλία, όταν πολίτες ζήτησαν την ελληνική υπηκοότητα από την ελληνική πρεσβεία με το σύνθημα «Είμαι κι εγώ Έλληνας».

Στον διαδικτυακό τόπο «jesuisgrec.blogspot.com» Ευρωπαίοι υπογράφουν κείμενο αλληλεγγύης προς την Ελλάδα και ζητούν την ελληνική υπηκοότητα, θέλοντας να δηλώσουν μ΄ αυτόν τον τρόπο τη συμπαράστασή τους στον ελληνικό λαό που δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση.

Στο μεταξύ, στις 12 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση συμπαράστασης στον ελληνικό λαό, εξω απο την γαλλική πρεσβεια, απο τον σύλλογο Γάλλων εξωτερικού.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου