Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

Ντροπή σας αλήτες για την κατάντια της Ελλάδας και των γερόντων που δούλεψαν μια ζωή, χωρίς να έχουν στα γεράματα να φάνε, επειδή εσείς οι αλήτες, αγοράζετε με τον κόπο τους τα χημικά όπλα με τα οποία τους σκοτώνετε!

Το κατόρθωμα του Γαπ και της συμμορίας του που συνεχίζεται από τον ξεΣαμάρωτο και τη συμμορία του. Την ώρα που οι αλήτες πολιτικοί παίζουν τέννις, κολυμπάνε σε πακτωλούς βρώμικων χρημάτων από μίζες, κάνουν χλιδάτες διακοπές στις υπερπολυτελείς βίλες που απόκτησαν μέσα σε ελάχιστο χρόνο από την καμπούρα του Έλληνα πολίτη,  οι παππούδες μας πεινάνε και ψεκάζονται με χημικά από τους πραιτωριανούς των ΜΑΤ.

Φτου σας ξεφτιλισμένα ζώα!
199 κατάρες πάνω σας ζώα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου