Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 9 Αυγούστου 2011

Πλήρης αναρχία στο ''πολιτισμένο'' και πολυπολιτισμικό Λονδίνο. Μετανάστες και κουκουλοφόροι γδύνουν ανθρώπους για να τους ληστέψουν.

 

Οι εικόνες που κάνουν το γύρο του κόσμου αφήνουν άφωνους τους πάντες και ιδίως τους ίδιους τους Βρετανούς: λεηλασίες από ομάδες μεταναστών, οργή, μίσος.
Η γυναίκα που πηδάει από ένα φλεγόμενο κτίριο για να σωθεί, το παιδί που έχει τραυματιστεί και εκείνοι που σπεύδουν να τον βοηθήσουν, τον κλέβουν εκ ψυχρώ.Και μια φωτογραφία που σοκάρει, ίσως ακόμη περισσότερο: ένας νεαρός αναγκάζεται από κάποιον να βγάλει τα ρούχα του στη μέση του δρόμου! Ο έγχρωμος άνδρας στέκεται και τον κοιτά ατάραχος. Κρατάει στα χέρια του τη μπλούζα και τα παπούτσια του νεαρού.

Η φωτογραφία έχει κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του twitter. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το περιστατικό συνέβη στο Μπερμιγχαμ. Και δυστυχώς, δεν είναι το
...
μοναδικό!


Μέσα σε όλα, έρχεται και μια άλλη εικόνα: αυτή μιας μεγάλης γυναίκας που ατρόμητη μπροστά στους ταραξίες φωνάζει πως το να καίνε και να καταστρέφουν περιουσίες, δεν είναι διασκέδαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου