Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Ελέγχουν τον Γερούν Ντάισελμπλουμ-μπλιμ-μπλομ για τα χρυσά μπόνους που έδωσε σε στελέχη της ABN Amro

 
 
 
Ζορίζεται αρκετά, όπως όλα δείχνουν, ο υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας και επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.
Ο  Ντάισλεμπλουμ θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις αναφορικά με τους χειρισμούς του στην κρατική ολλανδική χρηματοπιστωτική ABN Amro Group NV.
Σύμφωνα με το Bloomberg, ο Ντάισελμπλουμ καλείται να δώσει εξηγήσεις στο ολλανδικό κοινοβούλιο για τις αυξήσεις στους μισθούς που έδωσε σε υψηλόβαθμα στελέχη της ABN Amro, οι οποίες ανάγκασαν την κυβέρνηση να καθυστερήσει την αρχική δημόσια προσφορά της τράπεζας. Η διοίκηση της ABN Amro λέει πως ο Ντάισελμπλουμ τους είχε υποσχεθεί ότι θα στήριζε τις αυξήσεις τους.
Ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε πως οι αυξήσεις των μισθών «δεν ήταν σοφείς», ανέφερε ο πρόεδρος της ABN Amro, Rik van Slingelandt, στους βουλευτές στη Χάγη. «Όμως είπε επίσης πως θα τις στηρίξει από νομικής απόψεως».
Βουλευτές της ολλανδικής αντιπολίτευσης εκφράζουν ανησυχίες πως το κράτος θα χάσει δισεκατομμύρια ευρώ από την διάσωση ύψους 22 δισ. ευρώ της τράπεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου