Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015

Ξεφορτώνουν συνέχεια Πακιστανούς λαθραίους στο κέντρο της Αθήνας! Ρε πάτε καλά;;;;Τι θα γίνει με αυτή την ιστορία;;;Πού θα πάνε αυτοί και πού θα πάμε εμείς τελικά;;;

Ένα ακόμη λεωφορείο που μετέφερε περίπου 40 λαθρο από το Κέντρο Κράτησης της Αμυγδαλέζας, έφτασε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας.


Το λεωφορείο έκανε αρχικά μία στάση στην οδό Λένορμαν, όπου και αποβιβάστηκαν ορισμένοι από τους αλλοδαπούς, ενώ συνέχισε στην πλατεία Ομόνοιας όπου και κατέβηκαν οι υπόλοιποι λαθρομετανάστες.
Κρατώντας έναν πράσινο φάκελο στα χέρια τους, όπου μέσα περιλαμβάνονται τα χαρτιά που τους είχαν δώσει οι αρχές, όπως και η εξάμηνη άδεια παραμονής, κάνουν σχέδια (λένε τα δημοσιεύματα) για το μέλλον τους. Τι σχέδια δηλαδή μπορούν να κάνουν αυτοί οι τύποι σε μια πόλη που είναι ρημαγμένη από την ανεργία και την εγκληματικότητα, με την τελευταία να συντηρείται από αυτούς τους ίδιους;;;;;;Σε δηλώσεις τους κάποιοι περιέγραψαν ότι οι συνθήκες στην Αμυγδαλέζα δεν ήταν καλές, ενώ αρκετοί από αυτούς είπαν ότι είχαν κάπου να φιλοξενηθούν, σε σπίτια φίλων ή συγγενών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου