Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015

Οι Γερμαναράδες βρίζουν και λοιδορούν Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία. Αυτά τα καθίκια θα μας έρθουν το καλοκαίρι στην Ελλάδα να κουβαλήσουν τη βρώμα τους και τη γυφτιά τους...Μας μισούν χωρίς αμφιβολία.

Μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση στο Ντίσελντορφ, βρέθηκε στο στόχαστρο ακραίων στοιχείων που έστειλαν μία επιστολή-οχετό για τους Έλληνες και την κυβέρνηση προτρέποντας μάλιστα να γυρίσουν στη «σάπια, διεφθαρμένη και εντελώς ανίκανη χώρα τους».

Ειδικότερα, η ανώνυμη επιστολή έφτασε στο «Εστιατόριο του Πλάτωνα». Όμως, η ιδιοκτήτρια αποφάσισε να τη δημοσιεύσει στο Facebook το βράδυ της Τρίτης με αποτέλεσμα να αναδημοσιευτεί άλλες 3.000 φορές.

«Η νέα ελληνική κυβέρνησή σας είναι θρασεία, αυθάδης και συμπεριφέρεται σαν όχλος, αγενών, κόπανοι», ξεκινά η επιστολή.

Εν συνεχεία, ο ανώνυμος συντάκτης της κατηγορεί τους Ελληνες ότι εκβιάζουν τις εργατικές χώρες για να συνεχίσουν τον τεμπέλικο και άνετο τρόπο ζωής τους. «Να πληρώσετε φόρους... γιατί; Να δουλέψετε... γιατί; Το να ξαπλώνεται στον ήλιο είναι πολύ πιο άνετο, ειδικά όταν πληρώνουν οι άλλοι για αυτό».

Η επιστολή καταλήγει: «Όσο αυτή η κυβέρνηση συνεχίζει να δυσφημεί και να προσβάλλει τους ιδιαίτερα εργατικούς και οικονόμους Ευρωπαίους και Γερμανούς, δεν θα αγοράζουμε ελληνικά προϊόντα, ούτε θα πατάμε το πόδι μας στα καταστήματά σας. Γυρίστε πίσω στην διεφθαρμένη, σάπια και εντελώς ανίκανη και βρώμικη Ελλάδα».

«Είναι κρίμα μετά από 31 χρόνια να νιώθεις ανεπιθύμητος. Μιλάμε και γράφουμε γερμανικά, πληρώνουμε φόρους όπως όλοι οι υπόλοιποι Γερμανοί πολίτες. Εχουμε φτιάξει δουλειές και χτίσει τις ζωές μας εδώ», είπε η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου