Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014

Το ναυάγιο και η τραγωδία.Ξεκουμπίζεται ο Μνημονιακός συρφετός, έχοντας λεηλατήσει την κοινωνία...

 

Γράφει ο Μαγια
Ξεκουμπίζεται ο Μνημονιακός συρφετός, έχοντας λεηλατήσει την κοινωνία, εκποιήσει την δημόσια περιουσία και τους φυσικούς πόρους, εξευτελίσει το Σύνταγμα, την Δικαιοσύνη, την Αξιοπρέπεια, διαλύσει το κράτος και ευτελίσει τη χώρα.
Ξεκουμπίζεται η κυβέρνηση της συμφοράς, αφήνοντας πίσω της συντρίμια και παραδίδοντας μια χώρα προτεκτοράτο.
Η κυβέρνηση των υποτακτικών έπεσε σαν σκουληκιασμένο φρούτο…
Το αύτανδρο ναυάγιο Σαμαρά-Βενιζέλου, δυστυχώς, συνοδεύτηκε από την απίστευτη ναυτική τραγωδία του Norman Atlantic (αν διαπιστωθεί ότι η πυρκαγιά είχε σχέση με τις ελλείψεις, που είχαν διαπιστωθεί, τότε μιλάμε για έγκλημα).
Οι περιγραφές των επιζώντων αποτυπώνουν το μέγεθος της ξετσιπωσιάς, απανθρωπιάς και κατάντιας των εμπλεκόμενων φορέων.
Παρακμιακή φιγούρα ο αρμόδιος επί της Ναυτιλίας υπουργός, ο οποίος , ειρήσθω εν παρόδω, είχε απασχολήσει το πανελλήνιο, όχι για το έργο του, αλλά επειδή «συνελήφθη» να θωπεύει τις χάρες ξανθιάς ηθοποιού.
Αντιλαμβάνεσθε, ποιοι κυβερνούσαν αυτόν τον δύσμοιρο τόπο…
Βέβαια, είχε προηγηθεί η αθλιότητα της διαρροής, περί της …συνεχούς επικοινωνίας Σαμαρά-Ρέντσι, που παπαγάλιζαν, περιχαρείς, οι γκεμπελίσκοι της Διαπλοκής. Με τον δεύτερο να …διαβεβαιώνει τον πρώτο ότι …«όλα βαίνουν καλώς» και η επιχείρηση διάσωσης θα στεφθεί με …επιτυχία.
Επικοινωνιακές φούσκες και ξεδιάντροπα παιχνίδια με την αγωνία και το δράμα του κοσμάκη.
Έπεσε, λοιπόν, η κυβέρνηση, έγινε το πρώτο βήμα, έστω και καθυστερημένο, έστω και με το στανιό και πάμε τώρα σε εκλογές για να κάνουμε και το δεύτερο, να ολοκληρωθεί η αλλαγή πορείας.
Ωστόσο, oι εκλογές, που έρχονται δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το παλιό, το «τρίγωνο της αμαρτίας», αντιστέκεται και δεν θέλει να χάσει τα προνόμιά του, χρησιμοποιώντας ως μέσα το ψέμα, τις απειλές, τους εκβιασμούς και την τρομοκρατία. Όμως, όπως τόνισε ο Α. Τσίπρας, «έχουμε πίστη στις ιδέες μας και το πρόγραμμά μας και πίστη στον ελληνικό λαό».
Πάντως, το μέλλον ξεκίνησε!
olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου