Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Τέλος ο Σαμαράς και τα σαμάρια που μας φόρεσαν οι ξένοι

Η αντιστροφή μέτρηση για το σύστημα των ξένων τοκογλύφων και τους ντόπιους υποτακτικούς τους, αρχίζει από σήμερα με την ιστορική ψηφοφορία στη Βουλή, που σηματοδοτεί το τέλος της ξένης κατοχής και την αρχή μιας νέας περιόδου για το λαό και τη χώρα.
Η πλειοψηφία των βουλευτών, παρά τις πιέσεις, τους εκβιασμούς και τις απόπειρες εξαγοράς στάθηκαν στο ύψος τους – με ελάχιστες εξαιρέσεις επίορκων αποστατών – και με την ψήφο τους βάζουν οριστικό τέλος στην επικίνδυνη συμμορία της τρόικας που λεηλάτησε στην κυριολεξία τη χώρα, προκαλώντας στο λαό φτώχεια, πείνα, ανεργία και δυστυχία. Το πολιτικό προσωπικό που εκτελούσε τα συμβόλαια της τρόικας φεύγει καταδικασμένο στη συνείδηση του ελληνικού λαού.
Τελειώνουν οριστικά και αμετάκλητα ο Σαμαράς και τα… σαμάρια που μας φόρεσαν οι ξένοι τοκογλύφοι, για να ολοκληρώσουν το καταστροφικό έργο και να υποδουλώσουν το λαό και τη χώρα.
Το κρεσέντο των εκβιασμών δεν μπόρεσε να φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα, αφού η μαύρη ορχήστρα που οργάνωσε την αποστασία, συνάντησε την ισχυρή αντίδραση της πλειοψηφίας των βουλευτών που αρνήθηκαν να ξεπουληθούν στις δυνάμεις κατοχής, παρά το γεγονός ότι τα ανταλλάγματα που τους προσέφεραν ήταν… δελεαστικά.
Η κινδυνολογία και οι πιέσεις που επιστράτευσαν στην εναγώνια προσπάθειά τους να διαμορφώσουν κλίμα εκτροπής, γύρισαν μπούμερανγκ για το ετοιμόρροπο σύστημα Σαμαρά – Βενιζέλου, που οδηγείται σε ένα μήνα από σήμερα στη χωματερή της ιστορίας.
Ο βρόμικος πόλεμος από τα χρεοκοπημένα κανάλια της διαπλοκής που έγιναν ντουντούκες της τρόικας, διέσυρε τους ίδιους τους «βαρόνους» οι οποίοι τώρα αναζητούν εναγωνίως γραμμές επικοινωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ για να διασωθούν.
Ακόμα και το κόλπο που έπαιξαν με τις καταθέσεις βάζοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια του τραπεζικού συστήματος, δεν τους βγήκε γιατί ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι και δεν πιστεύει τίποτα από τις ψευτιές τους και τις αλητήριες μεθόδους, στις οποίες καταφεύγουν και οι οποίες θα αποτελέσουν αντικείμενο δικαστικής έρευνας, αφού κανείς δεν μπορεί να παίζει με τη σταθερότητα της οικονομίας της χώρας μας.
Το ετοιμόρροπο και χρεοκοπημένο σύστημα των ξένων τοκογλύφων, αφού εξάντλησε κάθε καθεστωτική πρακτική, τώρα καταφεύγει στις κραυγές απελπισίας και μαζί με τις ντουντούκες των ξένων τοκογλύφων επιχειρεί να σπείρει το φόβο στον ελληνικό λαό.
Μόνο που η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου άρχισε να γελάει με τα τεχνάσματα των κατεστραμμένων και τις γελοιότητες που εκπέμπουν και μάλιστα δημόσια κάποιοι εκπρόσωποι του ετοιμοθάνατου συστήματος. Ο κόσμος γελάει με την κατάντια κάποιων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, που έχουν αναλάβει εργολαβικά την επιχείρηση τρόμος.
Μόνο που είναι τόσο αστείοι και που παραπέμπουν περισσότερο σε αποκριάτικο καρναβάλι, παρά σε δομημένο μηχανισμό προπαγάνδας.
Ο λαός και η χώρα ζουν από σήμερα ιστορικές μέρες. Η απελευθέρωση της χώρας είναι γεγονός. Οι ξένοι κατακτητές θα πρέπει να αρχίσουν να τα μαζεύουν και να φεύγουν το συντομότερο.
Ο Αλέξης Τσίπρας που ηγείται ενός μεγάλου πατριωτικού κινήματος στο οποίο δεν υπάρχουν ιδεολογικές διαχωριστικές γραμμές, έρχεται πανίσχυρος για να τα σαρώσει όλα μαζί με τις προδοτικές συμφωνίες των μνημονίων.
Η δυναμική που εμφανίζει ο Αλέξης Τσίπρας, διαμορφώνει ένα ισχυρό πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία και κατ’ επέκταση μια πανίσχυρη και αυτοδύναμη κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Μοναδικός σύμμαχος του Αλέξη Τσίπρα στη μεγάλη πατριωτική μάχη είναι ο υπόδουλος ελληνικός λαός που τον έχουν βουτήξει στην πείνα και την εξαθλίωση και οι λαοί της Ευρώπης που υποφέρουν εξ’ αιτίας της γερμανικής κυριαρχίας. Γι’ αυτό ολόκληρη η Ευρώπη παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τη μεγάλη αλλαγή που συντελείται από σήμερα στην Ελλάδα, η οποία θα απαλλάξει και ολόκληρη την Ευρώπη απ’ το γερμανικό ζυγό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου