Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ 'ΟΧΙ' ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!

H Αυστραλία ειναι το μοναδικό κράτος-ήπειρος στον πλανήτη αλλά κατοικείται από μόλις 23.500.000 κατοίκους. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν είναι σοβαρό κράτος και θα επιστρέψει στο κάθε έναν που μπαίνει σε μια βάρκα και φτάνει κοντά στις ακτές της να θεωρήσει ότι αυτόματα γίνεται και Αυστραλός.
Και να σκεφθεί κανείς ότι πρόκειται για μια χώρα μεταναστών σχεδόν 100%, πέραν των λίγων ντόπιων ιθαγενών.
Ας δούμε λοιπόν πώς αντιμετωπίζει του λάθρο, μία χώρα που αν μη τι άλλο έχει σχεδόν την έκταση της Κίνας και θα μπορούσε να φιλοξενήσει μέχρι και δεκαπλάσιο πληθυσμό και να παραμείνει εξαιρετικά αραιιοκατοικημένη: Η επίσημη αντιμεταστευτική καμπάνια της κυβέρνησης της Αυστραλίας, την οποία φυσικά κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει ως "ακροδεξιά" ή "ναζιστική" όπως σπεύδουν οι εγχώριοι τσανακογλύφτες του συστήματος να χαρακτηρίζουν οποιονδήποτε Ελληνα αντιδρά στην προοπτική να γίνει μειινότητα στην χώρα του, ξεκίνησε καμπάνια κατά της λαθρομετανάστευσης με ένα σύνθημα: "Δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Δεν πρόκειται να κάνετε την Αυστραλία σπίτι σας"!
Αυτό αναγράφεται στην σχετική αφίσα, που έχει φόντο μια βάρκα σε φουρτουνιασμένη θάλασσα και στο ανάλογο βίντεο που γυρίστηκε.
Το μήνυμα καθίσταται ακόμη πιο σαφές: "Η κυβέρνηση της Αυστραλίας έχει υιοθετήσει τα σκληρότερα μέτρα προστασίας των συνόρων της".
Και συμβουλεύει του λάθρο να μην επιχειρήσουν να περάσουν στη χώρα χωρίς βίζα, γιατί δεν θα τα καταφέρουν.
"Όποιο πλεούμενο εντοπιστεί να προσπαθεί να εισέλθει παράνομα στα χωρικά ύδατα της Αυστραλίας, θα το σταματήσουμε και θα το οδηγήσουμε με ασφάλεια εκτός συνόρων" αναφέρεται στην αφίσα η οποία προειδοποιεί ότι αυτό αφορά τους πάντες: Οικογένειες, παιδιά, ασυνόδευτα παιδιά, μορφωμένους και με δεξιότητες.
Αυτό που απαγορεύεται δηλαδή στην Ελλάδα, αλλά και γενικότερα στην ΕΕ: Η επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών.
"Ξανασκεφτείτε το πριν ξοδέψετε τα λεφτά σας. Οι δουλέμποροι λένε ψέματα" καταλήγει η κυβερνητική καμπάνια.
Ίδιο το σύνθημα και παρόμοιο το μήνυμα και στο σχετικό βίντεο που έχει μεταφραστεί σε 17 γλώσσες.
Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Ακτοφυλακής της Αυστραλίας, 1.494 άνθρωποι έχει πνιγεί προσπαθώντας να φθάσουν στη χώρα από το 2000, αριθμός που λέγεται ότι έχει μειωθεί σημαντικά από το 2014, που η κυβέρνηση υιοθέτησε πιο σκληρή πολιτική απέναντι στη μετανάστευση.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. Θέλετε να πουλήσετε το νεφρό σας; ή ψάχνετε για μια ευκαιρία να πουλήσετε το νεφρό σας για χρήματα λόγω οικονομικής υποβάθμισης και δεν ξέρετε τι να κάνετε, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και θα σας προσφέρουμε καλό ποσό για το νεφρό σας. Το όνομά μου είναι (Doctor Elvis Whyte) είμαι Φρενολόγος στο νοσοκομείο μας και ειδικεύομαι στην χειρουργική των νεφρών και ασχολούμαστε επίσης με την αγορά και τη μεταμόσχευση νεφρών με την ύπαρξη ενός αντίστοιχου δότη. Επικοινωνήστε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: doctorelviswhyte@gmail.com ή τι μας βοηθά +2347083629144 για περισσότερες πληροφορίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή