Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2014

Οι τζιχαντιστές αποτελούν άμεσο κίνδυνο για την Ευρώπη, δήλωσε ο επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας!

 

Εκτιμάται πως κατά πάσα πιθανότητα το ”ισλαμικό κράτος” θα προσελκύσει περίπου 2.000 Ευρωπαίους τζιχαντιστές μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα,εν μέρη λόγω της ισχυρής παρουσίας τους στο διαδίκτυο και στις υπηρεσίες πληροφοριών.

olsen


«Το ”ισλαμικό κράτος” αποτελεί άμεση απειλή για την Ευρώπη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Matthew Olsen,επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας,κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε κοντά στην Ουάσινγκτον.Επίσης δήλωσε πως οι Ευρωπαίοι κάτοχοι διαβατηρίων που αγωνίζονται στις τάξεις του ”ισλαμικού κράτους” στο Ιράκ και την Συρία,αποτελούν άμεσο κίνδυνο για την πατρίδα τους.Τέλος,να υπογραμμίσουμε πως τις συγκεκριμένες δηλώσεις ο Επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας τις παραχώρησε χθες,Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου