Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

100 φανατικοι τζιχαντιστές εικάζεται ότι ζουν στη χώρα μας....

Εκατό περίπου άτομα αραβικής καταγωγής, τα οποία εικάζεται ότι συνδέονται με φανατικούς ισλαμιστές, ζουν στη χώρα μας με αποστολή να διευκολύνουν την πρόσβαση στην Τουρκία σε πολίτες ευρωπαϊκών χωρών που θέλουν να ενταχθούν στο Ι.Κ.
Η ανησυχία για την έλευση τζιχαντιστών στην Ελλάδα γίνεται πλέον θέμα σε κυριακάτικες εφημερίδες, δεδομένου ότι έχει επιβεβαιωθεί η πληροφορία που θέλει άτομα τα οποία συνδέονται με το Ισλαμικό Κράτος, να είναι εγκατεστημένα στη χώρα μας.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος», ΕΥΠ και ΕΛ.ΑΣ παρακολουθούν στενά τις κινήσεις 80 έως 100 ατόμων αραβικής καταγωγής που σχετίζονται με φανατικούς ισλαμιστές. Μέχρι στιγμής, η δράση των πιο ενεργών εξ αυτών περιορίζεται στη διευκόλυνση τρίτων, κυρίως πολιτών δυτικοευρωπαϊκών χωρών, να προσεγγίσουν την Τουρκία και στη συνέχεια να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος.


Γνωρίζοντας, ωστόσο, αφενός ότι στα πλάνα των μαχητών του, η επέκταση στην Ευρώπη αποτελεί προτεραιότητα, αφετέρου ότι η χώρα μας και η Κύπρος περιλαμβάνονται στον χάρτη του Ισλάμ που έχουν ήδη σχεδιάσει και ο οποίος κυκλοφόρησε και στο διαδίκτυο, οι ελληνικές Αρχές βρίσκονται σε επικοινωνία με τις αμερικανικές, τις βρετανικές και τις γαλλικές προκειμένου να καταρτιστεί από κοινού σχέδιο αντιμετώπισής τους.
Τρία άτομα, τα δύο εκ των οποίων είναι υπήκοοι Γαλλίας που αφίχθησαν στη χώρα μας από τη Συρία, έχουν ήδη συλληφθεί και κρατούνται.

Η Ελλάδα που έγινε Orobra και τα επεκτατικά σχέδια
Η επιθυμία του ΙΚ να ιδρύσει χαλιφάτο τα σύνορα του οποίου θα φτάνουν μέχρι τον Ατλαντικό στα δυτικά, έως την Αυστρία στα βόρεια και το οποίο θα συμπεριλαμβάνει όλη την Αφρική βόρεια της Σαχάρας, την Ινδία, την Αραβική Χερσόνησο, μέρος της Κίνας και όλες τις τουρκόφωνες χώρες της Ασίας είναι εκπεφρασμένη και έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία τόσο στους ηγέτες των κρατών-μελών της Ε.Ε. όσο και στις ΗΠΑ που τρέμουν την πιθανότητα αντιποίνων με αφορμή την επέμβασή τους στο Ιράκ.


Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/492101/eisvoli-se-ellada-kai-kypro-shediazoyn-oi-tzihantistes#ixzz3CbuVqW00

Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/492101/eisvoli-se-ellada-kai-kypro-shediazoyn-oi-tzihantistes#ixzz3CbteDpdg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου